Myyntikanavien valinnat

Voit hallinnoida kauppasi myyntikanavia Shopify Adminissa. Kun olet lisännyt myyntikanavan kauppaasi, se näkyy Adminin Myyntikanavat-kohdassa.

Kanavan kelpoisuus

Sinun on ehkä muutettava kaupan asetuksia ennen kuin voit lisätä myyntikanavan tiettyjen kelpoisuusvaatimusten vuoksi.

Jos kauppasi ei täytä myyntikanavan ehtoja, kanava näkyy Ei käytettävissä ‑tilassa Shopify Adminissa. Klikkaa Et voi lisätä tätä kanavaa nähdäksesi, miksi kauppasi ei täytä ehtoja.

Muista tarkistaa uusien myyntikanavien käyttöehdot ennen kuin aloitat niiden käytön. Jotkut myyntikanavat esimerkiksi vaativat tai kieltävät tietyt tuoteluetteloissa olevat tiedot, ja toiset vaativat, että lähetät asiakkaiden tilaukset tietyn ajan kuluessa.

Lisää verkkomyyntikanava Shopify Adminiin

Vaiheet:

Verkkomyyntikanavan poistaminen Shopify Administa

Vaiheet:

Näytä myyntikanavan dashboard-näytöt Shopifyn etusivulla

Jokaisella myyntikanavalla on koontinäyttö, josta näet yksityiskohtaisen yhteenvedon kanavan viimeaikaisesta myynnistä ja liikenteestä. Näet tietyn myyntikanavan tehokkuuden valitsemalla sen Shopify-aloitussivun pudotusvalikosta.