Myy henkilökohtaisesti Shopify-palvelua käyttäen

Shopify POS -ohjelma iOS:lle ja Androidille on myyntipiste, jonka avulla voit myydä tuotteita henkilökohtaisesti.

Shopify POS-sovellus iPadissa, iPhonessa ja Android-laitteessa

Shopify POS:n perusominaisuuksien avulla voit myydä tuotteitasi lähes kaikkialla, esimerkiksi markkinoilla, messuilla ja tilapäisissä kaupoissa. Luo Shopify POS -sovelluksella ostoskori jokaiselle asiakkaalle, muokkaa ostoskoreja eri tavoin ja ota vastaan monella eri maksutavalla tehtyjä maksuja.

Shopify POS synkronoituu Shopifyn kanssa, jolloin se voi seurata tilauksiasi ja varastojasi vähittäismyyntipaikoissasi, verkkokaupassasi ja muissa käytössä olevissa myyntikanavissasi. Voit jopa tarkastella kauppasi tilauksia ja hallita niitä sovelluksesta:

Voit tuottaa asiakkaallesi täyden vähittäiskauppakokemuksen päivittämällä kauppasi Shopify alimpaan suunnitelmaan tai sitä korkeampaan, jolloin saat Shopify POS -palveluusi lisää ominaisuuksia. Jos olet Shopify alimmassa suunnitelmassa tai sitä korkeammassa, voit lisätä uusia laitteita vähittäiskauppasi kokoonpanoon ja hallita kauppaasi tehokkaammin käyttäen uusia ominaisuuksia kuten henkilökunnan PIN-koodit ja rekisterivuorot.