Myyntipiste

Shopify POS on myyntipistesovellus, jonka avulla voit myydä tuotteita henkilökohtaisesti. Shopify POS ‑sovelluksen avulla voit myydä tuotteitasi lähes kaikkialla, esimerkiksi kivijalkakaupoissa, markkinoilla ja pop-up-kaupoissa

Shopify POS synkronoituu Shopifyn kanssa, jolloin se voi seurata tilauksiasi ja varastojasi vähittäismyyntipaikoissasi, verkkokaupassasi ja muissa käytössä olevissa myyntikanavissasi. Voit jopa tarkastella kauppasi tilauksia ja hallita niitä sovelluksesta:

uudistettu POS-käyttöliittymä tabletilla ja matkapuhelimella

Alkuun pääseminen

Oletpa sitten määrittämässä ensimmäistä Shopify-kauppaasi, laajentamassa verkkokauppaasi aloittaaksesi henkilökohtaisen myynnin tai siirtymässä Shopify POS Classic ‑sovelluksesta, seuraavien resurssien avulla pääset alkuun Shopify POS ‑sovelluksen käytössä:

Jos olet juuri aloittamassa Shopifyn käyttöä omana verkkokauppa-alustanasi, voit aloittaa tarkistuslistastamme. Tarkistuslista opastaa sinut kaupan perustamisen ensimmäisten vaiheiden läpi.

Jos sinulla on jo Shopify-verkkokauppa ja haluat aloittaa henkilökohtaisen myynnin, sinun on määritettävä Shopify POS ‑sovellus, valittava laitteisto ja määritettävä maksutavat.

Jos jo käytät Shopify POS Classicia kasvokkain tapahtuvassa myynnissä, voit siirtyä Shopify POS -myyntipisteeseen ja synkronoida Shopify POS-asetuksesi sovelluksen määrittämiseksi.

Jos käytät POS-sovellusta Android-laitteella tai vastaanotat maksuja integroidun Moneris-kortinlukijan avulla, voit tutustua kohtaan POS Classic -sovelluksen käytön aloittaminen.

Aloittamisosiossa saat perusteelliset ohjeet Shopify POS -sovelluksen määrittämiseen ja parhaiten tarpeistasi vastaavan tilauksen valitsemiseen.

Laitteisto

Voit liittää Shopifyn vähittäismyyntilaitteistoihin, joiden avulla voit rakentaa sekä henkilökohtaisesti että verkossa harjoitettavaa liiketoimintaasi. Jos olet kauppias, jolla on kauppa Kanadassa, Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa tai Irlannissa, voit ostaa tuettuja laitteita suoraan Shopifylta.

Lisätietoja kauppasi tarpeita vastaavista parhaista laitteistoista löytyy Laitteisto-osiosta.

Shopify POS:n hallinta

Kun olet määrittänyt kaupan ja ostanut laitteistosi, olet valmis aloittamaan myynnin Shopify POS ‑sovelluksen avulla.

Lisätietoja kaupan vähittäismyyntikokemuksen hallinnasta on Myyminen henkilökohtaisesti ‑osiossa.

Shopify POS Classic

Jos olet jo jonkin aikaa harjoittanut myyntiä Shopifyn avulla, käytät Android-laitetta POS-sovelluksen pyörittämiseen tai hyväksyt maksuja integroidulla Moneris-kortinlukijalla, voit jatkaa POS Classic ‑sovelluksen käyttöä.

Jos olet kiinnostunut vaihtamaan Shopify POSiin myydäksesi henkilökohtaisesti asiakkaillesi, saat lisätietoja osiosta Shopify POS ‑sovellukseen siirtyminen.

Lisätietoja POS Classicin käyttämisestä henkilökohtaiseen myyntiin on POS Classic ‑osiossa.

POS Classic -käyttöliittymä tabletilla ja matkapuhelimella