Point of Sale

Uusi Shopify POS -sovellus on myyntipistejärjestelmä, jonka avulla voit myydä tuotteitasi henkilökohtaisesti. Shopify POS ‑sovelluksen avulla voit myydä tuotteitasi lähes kaikkialla, esimerkiksi kivijalkakaupoissa, markkinoilla ja pop-up-kaupoissa.

Shopify POS synkronoituu Shopifyn kanssa, jolloin se voi seurata tilauksiasi ja varastojasi jälleenmyyntipaikoissasi, verkkokaupassasi ja muissa käytössä olevissa myyntikanavissasi. Voit jopa tarkastella kauppasi tilauksia ja hallita niitä sovelluksesta:

uudistettu POS-käyttöliittymä tabletilla ja matkapuhelimella

Alkuun pääseminen

Oletpa sitten määrittämässä ensimmäistä Shopify-kauppaasi, laajentamassa verkkokauppaasi aloittaaksesi henkilökohtaisen myynnin tai siirtymässä Shopify POS Classic ‑sovelluksesta, seuraavien resurssien avulla pääset alkuun Shopify POS ‑sovelluksen käytössä:

Jos olet juuri aloittamassa Shopifyn käyttöä omana verkkokauppa-alustanasi, voit aloittaa tarkistuslistastamme. Toimintalista opastaa kaupan perustamisen ensimmäisten vaiheiden läpi.

Jos sinulla on jo Shopify-verkkokauppa ja haluat aloittaa henkilökohtaisen myynnin, sinun on määritettävä Shopify POS ‑sovellus, valittava laitteisto ja määritettävä maksutavat.

Aloittamisosiossa saat perusteelliset ohjeet Shopify POS -sovelluksen määrittämiseen ja parhaiten tarpeistasi vastaavan tilauksen valitsemiseen.

Laitteisto

Voit liittää Shopifyn jälleenmyyntilaitteistoihin, joiden avulla voit rakentaa sekä henkilökohtaisesti että verkossa harjoitettavaa liiketoimintaasi. Jos olet kauppias, jolla on kauppa Kanadassa, Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Irlannissa tai Australiassa, voit ostaa tuettuja laitteita suoraan Shopifylta.

Lisätietoja kauppasi tarpeita vastaavista parhaista laitteistoista löytyy Laitteisto-osiosta.

Shopify POS:n hallinta

Kun olet määrittänyt kaupan ja ostanut laitteistosi, olet valmis aloittamaan myynnin Shopify POS ‑sovelluksen avulla.

Lisätietoja kaupan jälleenmyyntikokemuksen hallinnasta on Myyminen henkilökohtaisesti ‑osiossa.

Valmiina aloittamaan myynti Shopifyssa?