Henkilökohtainen myynti uudistetulla Shopify POS -sovelluksella

Uusi Shopify POS -sovellus on myyntipistejärjestelmä, jonka avulla voit myydä tuotteitasi henkilökohtaisesti.

Shopify POS -sovelluksen perusominaisuuksien avulla voit myydä tuotteitasi lähes kaikkialla, esimerkiksi markkinoilla, messuilla ja tilapäisissä kaupoissa. Luo Shopify POS -sovelluksella ostoskori jokaiselle asiakkaalle. Voit myös muokata ostoskoreja eri tavoin esimerkiksi lisäämällä tai poistamalla tuotteita tai soveltamalla alennusta. Kun ostoskorisi on valmis, voit hyväksyä maksuja monella eri maksutavalla tehtyjä maksuja.

Shopify POS synkronoituu Shopifyn kanssa, jolloin se voi seurata tilauksiasi ja varastojasi vähittäismyyntipaikoissasi, verkkokaupassasi ja muissa käytössä olevissa myyntikanavissasi. Voit jopa tarkastella kauppasi tilauksia ja hallita niitä sovelluksesta:

Huom: Jos haluat käyttää uudistettua Shopify POS -sovellusta, usean sijainnin käyttö tulee olla päällä kauppasi asetuksissa.

Yhdistä Shopify POS -sovellus muihin vähittäiskaupan laitteisiin, kuten viivakoodinlukijaan tai kassalaatikkoon, jotta voit luoda täydellisen vähittäiskauppakokemuksen.