Henkilökohtainen myynti Shopify POS -sovellusta käyttäen

Shopify POS -sovellus on myyntipistejärjestelmä, joka on saatavilla iOS Android-mobiililaitteille ja joiden avulla voit myydä tuotteitasi henkilökohtaisesti.

Shopify POS -sovelluksen perusominaisuuksien avulla voit myydä tuotteitasi lähes kaikkialla, esimerkiksi kivijalkakaupoissa, markkinoilla ja pop-up-kaupoissa. Luo Shopify POS -sovelluksella ostoskori jokaiselle asiakkaalle. Voit myös muokata ostoskoria eri tavoin esimerkiksi lisäämällä tai poistamalla tuotteita tai soveltamalla alennusta. Kun ostoskori on valmis, voit hyväksyä monella eri maksutavalla tehtyjä maksuja.

Shopify POS synkronoituu Shopify Adminin kanssa, jotta voit seurata tilauksia ja varastoja eri kauppapaikoissa, verkkokaupassa ja muissa aktiivisissa myyntikanavissa. Voit tarkastella ja hallinnoida kauppasi tilauksia Shopify POS -sovelluksesta.

Voit luoda täyden myymäläkokemuksen liittämällä Shopify POS -sovelluksesi muuhun jälleenmyyntilaitteistoon, kuten viivakoodinlukijaan tai kassalaatikkoon. Lue lisää Shopify POS -sovelluksen kanssa käytettävistä laitteistovaihtoehdoista.