Pikaohje – myynnin käsittely

Lukitse iPadin näyttö

iPadin näytön lukitseminen poistuttaessa sen luota on hyvä turvallisuuskäytäntö.

Näytön lukitsemiseksi napauta Shopify POS ‑sovelluksesta ensin ja sitten Lukitse näyttö.

Lisää tuote ostoskoriin

Jos sinulla on useita toimipaikkoja, vain Shopify POS -laitteellesi määritettyyn toimipaikkaan varastoidut tuotteet näkyvät tuotenäkymässä.

1. Napauta Shopify POS -sovelluksesta > Tuotteet.

2. Kirjoita hakukenttään tuotteen nimi.

3. Napauta tuotetta.

4. Jos tuotteesta on eri versioita, napauta tuoteversiota.

Tuote lisätään ostoskoriin.

Lisää ostoskoriin mukautetun myynnin tuote

Jos asiakas haluaa ostaa tuotteen, mutta et löydä sitä Shopify POS ‑sovelluksesta, voit silti myydä sen asiakkaalle luomalla mukautetun myyntituotteen.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS ‑sovelluksesta > Koti.

2. Napauta Lisää mukautettu myynti.

3. Valinnainen: Lisää otsikko ja säädä määrä.

4. Lisää hinta.

5. Napauta Lisää ostoskoriin.

Voit nyt viimeistellä myynnin tai lisätä muita tuotteita ostoskoriin.

Ostoskorialennuksen käyttäminen

1. Napauta Shopify POS:ssa Käytä alennusta.

2. Napauta Määrä, Prosenttiosuus (%) tai Hinnan ohitus.

3. Täyty kentät ja napauta Tallenna.

Ostoskorialennukset muuttavat ostoskorissa näkyvää välisummaa. Tilauksen normaali vähittäishinta näkyy välisumman alapuolella.

Rivikohtaisen alennuksen käyttäminen

1. Napauta tuotteen nimeä Shopify POS -sovelluksessa.

2. Napauta Käytä alennus.

3. Napauta Määrä, Prosenttiosuus (%) tai Hinnan ohitus.

4. Täyty kentät ja napauta Tallenna.

5. Napauta Tallenna.

Ostoskorissa oleva tuotteen hinta päivittyy, kun alennusta sovelletaan. Tuotteen normaali vähittäismyyntihinta näkyy alennetun hinnan alla.

Poista tuotteen vero

Voit poistaa veron myymästäsi tuotteesta. Tämä saattaa olla tarpeen, jos asiakas on verovapautettu tai jos tuotteeseen ei sovelleta veroa.

Toimintovaiheet:

1. Lisää tuote ostoskoriin.

2. Napauta tuotetta.

3. Poista vero käytöstä napauttamalla sitä.

Kuitin uudelleentulostus

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa ja sen jälkeen Tilaukset.

2. Napauta tilausta, josta haluat tulostaa kuitin.

3. Napauta Receipt (Kuitti) -vaihtoehto ja sitten Print receipt (Tulosta kuitti) -vaihtoehtoa.

Lahjakortin tulostus loppuun viedystä myyntitapahtumasta

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa ja sen jälkeen Tilaukset.

2. Napauta tilausta, josta haluat tulostaa kuitin.

3. Napauta Kuitti -vaihtoehtoa ja sitten Tulosta kuitti-vaihtoehtoa.

Ostoskorin tietojen lähettäminen asiakkaalle sähköpostitse

1. Lisää Shopify-myyntipisteen kassalla asiakkaan haluamat tuotteet ostoskoriin.

2. Valinnainen: Mukauta ostoskoria tarpeen mukaan.

3. Kun olet valmis lähettämään sähköpostiostoskorin sähköpostitse, napauta Lisää toimintoja.

4. Napauta Lähetä ostoskori.

5. Syötä asiakkaan sähköpostiosoite.

1. Valinnainen: kirjoita viesti, joka sisällytetään sähköpostiin.
  1. Napauta Lähetä.