Hurtig referenceoversigt – behandling af et salg

Lås iPad-skærmen

Det er en god sikkerhedspraksis at låse skærmen, når du forlader din iPad.

Hvis du vil låse skærmen, skal du trykke på i Shopify POS-appen og derefter trykke på Lås skærm.

Læg en vare i indkøbskurven

Hvis du har flere lokationer, der det kun de produkter, som er på lager på din Shopify POS-enheds tildelte lokation, som er tilgængelige i produktvisningen.

1. Tryk på > Produkter i Shopify POS-appen.

2. Angiv produktets navn i søgelinjen.

3. Tryk på produktet.

4. Tryk på en variant, hvis produktet har flere varianter.

Produktet lægges i indkøbskurven.

Læg en tilpasset udsalgsvare i indkøbskurven

Hvis en kunde ønsker at købe en vare, men du ikke kan finde den i Shopify POS-appen, kan du stadig sælge den til kunden ved at oprette en tilpasset udsalgsvare.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på > Start i Shopify POS-appen.

2. Tryk på Tilføj tilpasset salg.

3. Valgfrit: Tilføj en titel, og juster antallet.

4. Tilføj prisen.

5. Tryk på Læg i indkøbskurven.

Du kan nu gennemføre salget eller føje andre produkter til indkøbskurven.

Anvend rabat på indkøbskurv

1. Tryk på Anvend rabat i Shopify POS.

2. Tryk på Beløb, Procent (%) eller Pristilsidesættelse.

3. Udfyld felterne, og tryk på Gem.

Rabatter på indkøbskurv ændrer subtotalen, der vises i indkøbskurven. Den normale detailpris for ordren vises under subtotalen.

Anvend en varelinjerabat

1. Tryk på produktets navn i Shopify POS.

2. Tryk på Anvend rabat.

3. Tryk på Beløb, Procent (%) eller Pristilsidesættelse.

4. Udfyld felterne, og tryk på Gem.

5. Tryk på Gem.

Produktprisen i indkøbskurven opdateres, når rabatten anvendes. Produktets normale detailpris vises under rabatprisen.

Fjern moms fra en vare

Du kan fjerne momsen fra en vare, som du er ved at sælge. Det kan være nødvendigt, hvis kunden har status som momsfritaget, eller hvis moms ikke er relevant for varen.

Fremgangsmåde:

1. Føj varen til indkøbskurven.

2. Tryk på varen.

3. Tryk på skatten for at deaktivere den.

Udskriv en kvittering igen

1. Tryk på , og tryk derefter på Ordrer i Shopify POS-appen.

2. Tryk på den ordre, du vil udskrive en kvittering for.

3. Tryk på Kvittering > Udskriv kvittering.

Udskriv en gavekvittering for et gennemført salg

Bemærk: Indstillingen for gavekvitteringer vises kun, hvis du har en kvitteringsprinter.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på , og tryk derefter på Ordrer i Shopify POS-appen.

2. Tryk på ordren.

3. Tryk på Kvittering > Gavekvittering.

Send en e-mail til kunden med oplysninger om indkøbskurven

1. Ved Shopify POS-betaling skal du føje kundens valg af produkter til indkøbskurven.

2. Valgfrit: Tilpas indkøbskurven efter behov.

3. Når du er klar til at sende e-mailen, skal du trykke på Flere handlinger

4. Tryk på Send indkøbskurv.

5. Angiv kundens e-mailadresse.

Bemærk: Hvis du føjer en kunde til indkøbskurven, udfyldes kundens e-mailadresse for dig. Hvis der angives en anden e-mailadresse, ændrer dette ikke, hvilken kunde der er knyttet til ordren.

1. Valgfrit: Skriv en besked, der skal inkluderes i e-mailen.
  1. Tryk på Send.