Hurtig referenceoversigt – behandling af et salg

Brug denne side som en hurtig referenceoversigt, når du behandler et salg i POS.

Lås iPad-skærmen

Det er en god sikkerhedspraksis at låse skærmen, når du forlader din iPad.

Hvis du vil låse skærmen, skal du trykke på i Shopify POS-appen og derefter trykke på Lås skærm.

Læg en vare i indkøbskurven

Hvis du har flere lokationer, der det kun de produkter, som er på lager på din Shopify POS-enheds tildelte lokation, som er tilgængelige i produktvisningen.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Produkter i Shopify POS-appen.
  2. Angiv produktets navn i søgelinjen.
  3. Tryk på produktet.
  4. Tryk på en variant, hvis produktet har flere varianter.

Produktet lægges i indkøbskurven.

Læg en tilpasset udsalgsvare i indkøbskurven

Hvis en kunde ønsker at købe en vare, men du ikke kan finde den i Shopify POS-appen, kan du stadig sælge den til kunden ved at oprette en tilpasset udsalgsvare.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Start i Shopify POS-appen.
  2. Tryk på Tilføj tilpasset salg.
  3. Valgfrit: Tilføj en titel, og juster antallet.
  4. Tilføj prisen.
  5. Tryk på Læg i indkøbskurven.

Du kan nu gennemføre salget eller føje andre produkter til indkøbskurven.

Tilføj et tilpasset gebyr

Du kan føje tilpassede gebyrer, f.eks. debiteringer for lokal levering eller tilpasningsgebyrer, til kundens indkøbskurv. Du kan gemme forhåndsindstillede felter med tilpassede gebyrer i docken. Du kan kun anvende ét tilpasset gebyr på en indkøbskurv. Hvis du vil tilføje flere gebyrer, skal du tilføje det samlede beløb som et enkelt tilpasset gebyr.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på feltet Tilpasset gebyr i docken.
  2. Gennemgå beløbet, og tryk derefter på Gem.

Hvis du vil fjerne et tilpasset gebyr, skal du trykke på feltet Fjern gebyr i docken.

Anvend en tilpasset rabat på indkøbskurven

1. Tryk på Anvend rabat i Shopify POS.
  2. Tryk på Procent, Beløb eller Kode.
  3. Udfyld felterne, og tryk på Gem.

Rabatter på indkøbskurv ændrer det samlede beløb, der vises i indkøbskurven. Den normale detailpris for ordren vises under subtotalen.

Anvend en tilpasset varelinjerabat

1. Tryk på produktets navn i Shopify POS.
  2. Tryk på Anvend tilpasset rabat.
  3. Tryk på Beløb eller Procent (%).
  4. Valgfrit: Hvis du vil oprette et tilpasset rabatbeløb, kan du bruge feltet Pris efter rabat til at indtaste den pris, som du vil sælge produktet for.
  5. Udfyld felterne, og tryk på Gem.
  6. Tryk på Gem.

Produktprisen i indkøbskurven opdateres, når rabatten anvendes. Produktets normale detailpris vises under rabatprisen.

Fjern moms fra en vare

Du kan fjerne momsen fra en vare, som du er ved at sælge. Det kan være nødvendigt, hvis kunden har status som momsfritaget, eller hvis moms ikke er relevant for varen.

Fremgangsmåde:

1. Føj varen til indkøbskurven.
  2. Tryk på varen.
  3. Tryk på skatten for at fjerne den.

Udskriv en kvittering igen

1. Tryk på Ordrer i Shopify POS-appen.
  2. Tryk på den ordre, du vil udskrive en kvittering for.
  3. Tryk på Kvittering > Udskriv kvittering.

Udskriv en gavekvittering for et gennemført salg

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Ordrer i Shopify POS-appen.
  2. Tryk på den ordre, du vil udskrive en gavekvittering for.
  3. Tryk på Kvittering > Gavekvittering.

Send en mail til kunden med oplysninger om indkøbskurven

1. Ved Shopify POS-betaling skal du føje kundens valg af produkter til indkøbskurven.
  2. Valgfrit: Tilpas indkøbskurven efter behov.
  3. Tryk på ... for at tilgå Flere handlinger, når du er klar til at sende mailen.
  4. Tryk på Send mail til kunde.
  5. Angiv kundens mailadresse.

6. Valgfrit: Skriv en besked, der skal inkluderes i mailen.

7. Tryk på Send.

Se produktanbefalinger

Du kan se produktanbefalinger direkte i indkøbskurven. Du kan føje feltet med produktanbefalinger til din dock eller se produktanbefalinger ved hjælp af menuen Flere handlinger.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Flere handlinger i Shopify POS-appen.
  2. Tryk på Se anbefalede produkter.
  3. Tryk på et produkt for at lægge det i indkøbskurven.