Shopify POS-analyser

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig for shopejere, der bruger Shopify POS Pro.

Skærmbilledet Analyser i Shopify POS giver dig mulighed for at gennemgå din butiks rapport Dagligt salg og få oplysninger om nettoomsætning, gennemsnitlig ordreværdi og gennemsnitligt antal varer pr. ordre. Rapporten Dagligt salg sammenligner dagens salg med det salg, der blev foretaget den samme dag i sidste uge.

På denne side

Rapporten Dagligt salg

Rapporten sammenligner dagens salg med det salg, der er foretaget den samme dag i sidste uge. Du kan navigere til rapporten Dagligt salg fra Shopify POS ved at trykke på > Analyser.

Følgende termer bruges i rapporten:

Definition af ord i rapporten Dagligt salg for POS Next
Vilkår Beskrivelse
Nettoomsætning Det samlede daglige salg minus returneringer og andre fratrækninger. Denne værdi sammenlignes med værdien fra den samme dag i sidste uge.
Gennemsnitlig ordreværdi Den gennemsnitlige pengemæssige værdi af en kundeordre. Denne værdi sammenlignes med værdien fra den samme dag i sidste uge.
Varer pr. ordre Det gennemsnitlige antal varer i en kundeordre. Denne værdi sammenlignes med værdien fra den samme dag i sidste uge.
Mest populære produkter efter nettoomsætning De tre mest populære produktvarianter i dag. Antallet af solgte enheder og salg i alt er også angivet.
Mest populære produkttyper efter nettoomsætning De tre mest solgte produkttyper i dag. Antallet af solgte enheder og salg i alt er også angivet.
Bedste medarbejdere ved kassen efter nettoomsætning De tre bedste medarbejdere i dag. Antallet af behandlede ordrer og salg i alt er også angivet.
Nettobetalinger efter type Dagens nettobetalinger efter type. De samlede nettobetalinger er også angivet.

Felter for dagligt salg

Der er tre felter øverst i rapporten, der viser Nettoomsætning, Gennemsnitlig ordreværdi og Varer pr. ordre. Tryk på et felt for at se en mere detaljeret rapport.

Du kan vælge følgende datointervaller:

Definition af ord i rapporten Dagligt salg for POS Next
Vilkår Beskrivelse
I dag Dags dato.
I går Den forrige dato.
Uge til dato Den aktuelle uge fra mandag til dags dato.
Måned til dato Den aktuelle måned, fra den første i måneden til dags dato.
Kvartal til dato Det aktuelle kvartal, fra den første dag i kvartalet til dags dato. Datoerne for kvartalerne er:
  • K1: 1. januar – 31. marts
  • K2: 1. april – 30. juni
  • K3: 1. juli – 30. september
  • K4: 1. oktober – 31. december
År til dato Indeværende år fra den 1. januar til dags dato.