Shopify POS-analyser

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig for shopejere, der bruger Shopify POS Pro.

Skærmbilledet Analyser i Shopify POS giver dig mulighed for at gennemgå din butiks rapport Dagligt salg og få oplysninger om nettoomsætning, gennemsnitlig ordreværdi og gennemsnitligt antal varer pr. ordre. Rapporten Dagligt salg sammenligner dagens salg med det salg, der blev foretaget den samme dag i sidste uge.

Bemærk: Du kan styre, hvem af dine medarbejdere der kan få adgang til skærmbilledet Analyser, ved hjælp af indstillinger for roller og tilladelser for medarbejdere. Aktivér Se analyser for enhedens lokation for at give medarbejderne adgang til rapporten Dagligt salg.

Rapporten Dagligt salg

Rapporten sammenligner dagens salg med det salg, der er foretaget den samme dag i sidste uge. Du kan navigere til rapporten Dagligt salg fra Shopify POS ved at trykke på > Analyser.

Følgende termer bruges i rapporten:

Definition af ord i rapporten Dagligt salg for POS Next
Vilkår Beskrivelse
Nettoomsætning Det samlede daglige salg minus returneringer og andre fratrækninger. Denne værdi sammenlignes med værdien fra den samme dag i sidste uge.
Gennemsnitlig ordreværdi Den gennemsnitlige pengemæssige værdi af en kundeordre. Denne værdi sammenlignes med værdien fra den samme dag i sidste uge.
Varer pr. ordre Det gennemsnitlige antal varer i en kundeordre. Denne værdi sammenlignes med værdien fra den samme dag i sidste uge.
Mest populære produkter efter nettoomsætning De tre mest populære produktvarianter i dag. Antallet af solgte enheder og salg i alt er også angivet.
Mest populære produkttyper efter nettoomsætning De tre mest solgte produkttyper i dag. Antallet af solgte enheder og salg i alt er også angivet.
Bedste medarbejdere efter nettoomsætning De tre bedste medarbejdere i dag. Antallet af behandlede ordrer og salg i alt er også angivet.
Nettoomsætning efter betalingstype Dagens nettoomsætning for hver betalingsmetode. Den samlede nettoomsætning for i dag er også angivet.