Migrering og integration af QuickBooks Desktop POS med Shopify POS

Intuit QuickBooks POS 19.0, herunder betalings- og tilknyttede tjenester, udgik den 3. oktober 2023. Intuit har indgået et samarbejde med Shopify om at migrere dine QuickBooks Desktop POS-data til Shopify og tilbyde en POS-mulighed, der kan integreres med QuickBooks Desktop-regnskabssoftwaren. QuickBooks Desktop-regnskabssoftwaren drives som hidtil og påvirkes ikke af denne ændring.

Når du migrerer til Shopify POS fra QuickBooks Desktop POS, vil du modtage flere eksklusive tilbud på software og hardware fra Shopify. Få flere oplysninger under Oversigt over QuickBooks POS-migrering.

Du kan migrere dine QuickBooks Desktop POS-data, som f.eks. kunder, forhandlere, lagervarer og lokationer, til Shopify POS. Hvis du bruger QuickBooks Desktop-regnskabssoftware, kan du også integrere din QuickBooks-konto og synkronisere alle dine virksomheds- og regnskabsdata, som f.eks. salg og køb, med Shopify POS.