Migrering og integration af QuickBooks Desktop POS med Shopify POS

Intuit QuickBooks POS 19.0, herunder betalings- og tilknyttede tjenester, udgik den 3. oktober 2023. Intuit har indgået et samarbejde med Shopify om at migrere dine QuickBooks Desktop POS-data til Shopify og tilbyde en POS-mulighed, der kan integreres med QuickBooks Desktop-regnskabssoftwaren. QuickBooks Desktop-regnskabssoftwaren drives som hidtil og påvirkes ikke af denne ændring.

Du kan migrere dine QuickBooks Desktop POS-data, som f.eks. kunder, forhandlere, lagervarer og lokationer, til Shopify POS. Hvis du bruger QuickBooks Desktop-regnskabssoftware, kan du også integrere din QuickBooks-konto og synkronisere alle dine virksomheds- og regnskabsdata, som f.eks. salg og køb, med Shopify POS.