Kompatibel hardware til QuickBooks-forhandlere

Den hardware, du bruger til QuickBooks POS, er muligvis ikke kompatibel med Shopify POS. På denne side kan du se, hvilken hardware der understøttes af Shopify POS.

Kompatibel hardware

Den følgende tabel skitserer, hvilken Intuit POS-hardware der understøttes af Shopify POS. Du har muligvis ikke brug for alt hardware, men en enhed til transaktionsvisning og en kortlæser er minimumskrav for at kunne køre Shopify POS.

Shopifys hardwareanbefaling til QuickBooks-shopejere
Hardwaretype Intuit-hardware Shopify-hardware (kvalificeret til kampagne)
Kortlæser Ingencio TETRA 5000 Shopifys kortlæser til kontaktløs og chip og Shopify-docken til kortlæser til kontaktløs og chip
Tabletstander Desktop Eddy-tabletstander eller Shopifys stander til detailhandel
Stregkodescanner Zebra 2D DS2208 Zebra 2D DS2208
Kvitteringsprinter Star Micronics TSP143III USB, der også refereres til som Star Micronics TSP100, Star Micronics TSP100III eller Star Micronics TSP143III Star Micronics TSP143III WIFI og Star Micronics TSP143III Bluetooth
Kontantskuffe Star Micronics 16"-kontantskuffe (CD3) Star Micronics 16"-kontantskuffe (CD3)
Labelprinter Zebra ZD410 eller Zebra ZD411 Zebra ZD420
Transaktionsdisplay POSX XP8200 Mobilenhed (iPad, iPhone, Android-telefon eller -tablet)

Kvitteringsprintere

Shopify POS understøtter ikke kvitteringsprintere med USB-tilslutning, som f.eks. printere fra Star Micronics TSP100IIIU (USB)-serien. Hvis du bruger en version af en mPOP-kvitteringsprinter, er denne version kun kompatibel med Shopify POS via Bluetooth-forbindelse.

Du kan vælge enhver TSP143III-kvitteringsprinter, der tilbydes af Shopify. Shopify anbefaler Star Micronics TSP143III-kvitteringsprinteren til wi-fi for nem og pålidelig forbindelse.

Kasseapparat med berøringsskærm

Et kasseapparat med berøringsskærm er en enhed, der ligner en iPad, og som opretter forbindelse til dit kasseapparats POS-system. Et kasseapparat med berøringsskærm kombinerer software med hardware og leveres med flere funktioner, såsom yderligere betalingsmetoder, synkronisering af lagerbeholdning fra flere salgskanaler, opsætning af muligheder for klargøring af ordrer og meget mere.

Hvis du skifter fra et traditionelt kasseapparat til et kasseapparat med en berøringsskærm, kan du se denne blogartikel, der forklarer, hvad et kasseapparat med berøringsskærm er, og hvordan du bruger det.

Kompatibilitet med kontantskuffe

Hvis du har en eksisterende Star Micronics 16" kontantskuffe (CD3), som du bruger med QuickBooks Desktop POS, er det muligvis ikke nødvendigt at købe en ny kontantskuffe. Den 16" Star Micronics-kontantskuffe (CD3) er kompatibel med alle Star Micronics-kvitteringsprintere i Shopifys hardwarebutik.

Opsætning og fejlfinding for hardware

Du kan få mere at vide om, hvordan du opsætter din hardware med Shopify POS eller foretager fejlfinding, under Hardware til Shopify POS.