Afgifter

Som shopejer skal du muligvis opkræve omsætningsskatter for dit salg og derefter indberette og overføre disse skatter til de relevante myndigheder. Selvom skattelovgivningen er kompleks og ofte ændres, kan du konfigurere Shopify til at håndtere de mest almindelige beregningerne af omsætningsskatter automatisk. Du kan også konfigurere skattetilsidesættelser for at tage højde for helt specielle skattelove og -situationer.

Shopify bruger mange standardsatser for omsætningsskat, som regelmæssigt opdateres. Hvis du bruger standardsatserne, skal du bekræfte, at de er gældende og korrekte for dine specifikke forhold. Du kan når som helst tilsidesætte dem, når det er nødvendigt.

Shopify indberetter eller overfører ikke din omsætningsskat for dig. Du skal muligvis registrere din virksomhed hos de lokale eller føderale skattemyndigheder for at håndtere din omsætningsskat. De beregninger og rapporter, som Shopify leverer, bør gøre det nemmere for dig, når det er tid til at indberette og betale skat.

Du bør altid rådføre dig med de lokale skattemyndigheder eller en skatterevisor for at sikre, at du opkræver de korrekte satser for omsætningsskatter, og for at sikre at du indberetter og betaler skatterne korrekt.