Skatteopgørelser

Der findes flere rapporter, du kan bruge som en hjælp, når du skal indberette og betale dine skatter, eller som du kan videresende til din skatterevisor.

Rapporten om amerikansk omsætningsskat indeholder en detaljeret oversigt over salgs- og skatteoplysninger for ordrer i USA. Skatterapportering angives på niveauet for delstat, amt og skattejurisdiktion. Hvis du bruger Shopify Tax, kan du tilgå rapporten om amerikansk omsætningsskat.

Finansrapporten Skatter indeholder en oversigt over de omsætningsskatter, der blev anvendt på dine salg. Du kan tilgå finansrapporten Skatter, hvis du opkræver skatter i USA.

Finansrapporten for salg kan hjælpe dig med at indrapportere omsætningsskat. Du kan eksportere denne rapport som en CSV-fil, der indeholder ordrebeløb, skatter, POS, fakturering og leveringssteder. For at få så meget ud af rapporten som muligt skal du sørge for at vælge den korrekte periode (f.eks. kalenderåret) og vælge Fuld rapport, når du eksporterer rapporten. Rapporten hjælper dig med at finde de oplysninger, du eller din revisor skal bruge til indberetning af omsætningsskat.

Du kan få mere at vide om disse rapporter i finansrapporten for skatter, finansrapporten for salg eller rapporten om amerikansk omsætningsskat.

Se Indberetning af skat, hvis du har brug for oplysninger om 1099-K-formularen og bruger Shopify Payments.