Belastingrapporten

Er zijn verschillende rapporten beschikbaar om je te helpen bij de aangifte en betaling van je belastingen of om aan je belastingaccountant te geven.

Het verkoopbelastingverslag voor de VS bevat een gedetailleerd overzicht van de verkoop- en belastinggegevens voor bestellingen in de Verenigde Staten. Belastingverslagen zijn mogelijk op staats-, county- en belastingrechtsgebiedniveau. Als je Shopify Tax gebruikt, heb je toegang tot het verkoopbelastingverslag voor de VS.

Het financieel verslag Belastingen kan een overzicht geven van de verkoopbelastingen die op je verkopen zijn toegepast. Als je belastingen int in de Verenigde Staten, heb je toegang tot het financieel verslag over belastingen.

Het financiële rapport Verkoop kan je helpen met je belastingaangifte. Je kunt dit rapport exporteren als een CSV-bestand met de bestelbedragen, belastingen, POS, facturering en verzendlocaties. Als je dit rapport optimaal wilt benutten, zorg je ervoor dat je de juiste tijdperiode (zoals het kalenderjaar) kiest en Volledig rapport selecteert wanneer je het exporteert. Met dit rapport krijg je de informatie die jij of je accountant nodig heeft voor je belastingaangifte.

Meer informatie over deze rapporten kun je vinden onder Financieel rapport Belastingen, Financieel rapport Verkoop of Verkoopbelastingrapport voor de VS.

Zie Belastingaangifte als je informatie nodig hebt over 1099-K-formulieren en je Shopify Payments gebruikt.