Veroraportit

Saatavilla on useita raportteja, joiden avulla voit ilmoittaa ja maksaa veroja tai ilmoittaa ne kirjanpitäjällesi.

Yhdysvaltain myyntiveroraportissa on yksityiskohtainen yhteenveto Yhdysvaltojen tilausten myynti- ja verotiedoista. Veroraportointi tarjotaan osavaltion, piirikunnan ja verotuksellisen lainkäyttöalueen tasolla. Jos käytät Shopify Tax -palvelua, voit käyttää Yhdysvaltain myyntiveroraporttia.

Verojen talousraportissa esitetään myyntiin sovelletuista myyntiveroista laadittu yhteenveto.Jos perit veroja Yhdysvalloissa, voit käyttää verojen talousraporttia.

Myynnin talousraportti auttaa sinua myyntiveron ilmoittamisessa. Voit viedä tämän raportin CSV-tiedostona, johon sisältyvät tilausten summat, verot, POS-myyntipisteet, laskutukset sekä toimituspaikat. Täyden hyödyn raportista saat lisäämällä oikean aikajakson (esimerkiksi kalenterivuoden) ja valitsemalla Täysi raportti -kohdan, kun viet raportin. Tämä raportti auttaa saamaan tiedot, joita sinä ja kirjanpitäjäsi tarvitsette myyntiverojen palautusten käsittelyyn.

Lisätietoja raporteista saat tutustumalla kohtaan Verojen talousraportti, Myynnin talousraportti tai Yhdysvaltain myyntiveroraportti.

Jos tarvitset tietoja 1099-K-lomakkeista ja käytät Shopify Paymentsiä, tutustu kohtaan Veroilmoitus.