Verokantojen määrittäminen Shopify POS -myyntipisteelle

Shopify POS -sovellus soveltaa verotusta POS-myyntipistelaitteelle määrittämäsi sijainnin perusteella. Kauppojen sijainnit on sisällyttävä toimitusalueesi, jotta verot voitaisiin laskea oikein.

Kun olet määrittänyt veroasetuksesi, voit muuttaa veroja, joita sovelletaan Shopify POS -ostoskorista tehtyihin yksittäisiin tilauksiin ja tuotteisiin.

Verojen määrittäminen uudelle POS-myyntipisteelle

Shopify POS -sovellus soveltaa verotusta POS-myyntipisteelle määrittämäsi kaupan sijainnin perusteella.

Toimintovaiheet:

1. Varmista, että uusi sijainti sisältyy toimitusalueisiin, jotta verot voidaan laskea oikein. Sinun on tehtävä tämä vaihe, vaikka et itse koskaan toimittaisi tuotteita (jos esimerkiksi hoidat vain Shopify POS -myyntipistettä).
  1. klikkaa Verokannat -kohdassa verotusaluetta, määritä verokanta ja klikkaa sitten Tallenna-valintaa:

- Jos toimit Yhdysvalloissa, valitse automaattiset veroasetukset tai määritä manuaalisesti osavaltion, piirikunnan ja kunnan verokannat sekä toimitusverot. - Jos et toimi Yhdysvalloissa, käytä oletusarvoja tai määritä verokannat maiden ja niiden alueiden mukaan. Voit myös määrittää, veloitatko toimitusveron.

1. Lisää uuden kauppasi sijainti.

2. Määritä Shopify POS -laitteellesi uusi sijainti. Jos uusi sijainti ei näy, palauta sovelluksen etusivu painamalla laitteen etusivupainiketta. Avaa Shopify POS -sovellus uudelleen, jolloin uuden sijainnin pitäisi olla käytettävissä.