Shopify POS -ostoskorin verokantojen muuttaminen

Shopify POS -sovellus määrittää veron sen myymälän sijainnin perusteella, jonka olet liittänyt laitteeseesi. Voit muuttaa Shopify POS -sijainnin verokantaa Shopify-ylläpitäjässä.

Ostoskorin verokantojen ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

Voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä kaikkien tilauksen tuotteiden verokannat seuraavasti:

Tuotteen verokantojen ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä tilauksen yksittäisen tuotteen verokannan seuraavasti: