Verkkotilausten jakelu paikallista toimitusta varten

Beeta: Tämä ominaisuus on beetaversiovaiheessa, eikä ole tällä hetkellä kaikkien kauppojen saatavilla.

Täysin uudella Shopify POS ‑sovelluksella voit hallita paikallisten toimitusten tilauksia, valmistella tilauksia toimitusta varten ja päivittää tilausten tiloja.

Ennen kuin voit hallita tilauksia Shopify POS ‑sovelluksella, sinun on määritettävä paikallinen toimitus Shopify administa.

Paikallisen toimituksen työnkulku ja tilat

Kun jakelet paikallisia toimitustilauksia, ne etenevät seuraavien tilaustilojen läpi:

• Jakelematon: Tilauksen valmistelua ja jakelua ei ole aloitettu. Seuraava vaihe on valmistella tilaus toimitusta varten keräämällä ja pakkaamalla tuotteet. Voit myös tulostaa toimitusluettelot ja lisätä ne tilaukseen. Viimeistele tilaus merkitsemällä se tilaan Valmis toimitettavaksi.

• Valmis toimitettavaksi: Tilaus toimitetaan pian tai on toimituksessa. Tilauksilla voi myös olla tämä tila, jos tilauksen toimitusta yritettiin, mutta se ei onnistunut. Kun tilaus on toimitettu, seuraava vaihe on merkitä se toimitetuksi.

• Toimitettu: Kun merkitset tilauksen toimitetuksi, tilauksen tila vaihtuu tilaan jaeltu ja jakeluprosessi on valmis.

Jos haluat peruuttaa toimituksen, voit tehdä sen Shopify administa.

Hallinnoi paikallisen toimituksen tilauksia

Lue, miten pääset nopeasti tarkastelemaan paikallisten toimitusten tilauksia Shopify POS ‑sovelluksella.

Suodata paikallisen toimituksen tilauksia

Tilaukset-näkymässä voit suodattaa verkkotilauksia tarkastellaksesi kaikkia paikallisten toimitusten tilauksia.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS ‑sovelluksen aloitusnäytössä > Tilaukset.

2. Napauta MYYNTITYYPPI-kohdan alta Verkkokauppa.

3. Napauta TOIMITUSTYYPPI-kohdan alta Paikallinen toimitus.

Lisää älykkään ruudukon tiili paikallistoimituksen jakelulle

Lisää älykkääseen ruudukkoosi tiili nähdäksesi nopeasti jakelua tarvitsevat paikallistoimitusten tilaukset.

Napauta paikallisten toimitusten tilausluettelon tiiltä saadaksesi näkyviin paikallisten toimitusten tilaukset, joiden tilana on Jakelematta ja Valmis toimitettavaksi. Tämän luettelon avulla voit valmistella tilaukset toimitusta varten.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS ‑sovelluksen aloitusnäytössä Lisää tiili ruudukon sisällä.

2. Napauta Toimenpide.

3. Napauta JAKELU-kohdan alta Lisää kohdan Näytä paikallisen toimituksen tilaukset viereltä.

4. Napauta Valmis.

Lisää älykkään ruudukon tiili Shopify Local Delivery ‑sovellukselle

Beeta: Shopify Local Delivery ‑sovellus on beetaversio ja saatavilla vain joillekin kaupoille. Kun Shopify Local Delivery ‑sovellus on saatavilla kauppaasi, voit halutessasi hankkia sovelluksen Shopify adminin etusivulta.

Lisää tiili älykkääseen ruudukkoosi, niin pääset nopeasti Shopify Local Delivery ‑sovellukseen.

Avaa sovellus ja hallinnoi toimitusluetteloita ja ‑reittejä tiiliä napauttamalla.

Toimintovaiheet:

1. Lataa Shopifyn Local Delivery ‑sovellus Shopify App Storesta.

2. Napauta Shopify POS ‑sovelluksen aloitusnäytössä Lisää tiili ruudukon sisällä.

3. Napauta Sovellus.

4. Napauta Shopifyn paikallinen toimitus ‑kohdan vierestä Lisää.

5. Napauta Valmis.

Näytä toimitusohjeet

Asiakkaillasi on mahdollisuus lisätä tilauksiin toimitusohjeet kassalla. Nämä ohjeet voivat auttaa toimituspaikkojen löytämisessä, ja ne antavat lisätietoa, minne paketin voi jättää.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS ‑sovelluksen aloitusnäytössä > Tilaukset.

Vinkki: Jos sinulla on paikallisen toimituksen tiili, voit napauttaa sitä.

1. Napauta tilausta, jonka haluat avata.

2. Vieritä kohtaan Toimitusohjeet. Täältä voit lukea asiakkaan kassalla antamia ohjeita.

Tilauksen valmisteleminen toimitusta varten

Kun asiakas on tehnyt tilauksen verkossa paikallista toimitusta varten, sinun tai henkilöstösi jäsenen täytyy kerätä ja pakata tuotteet.

Voit myös tulostaa tilaukseen liitettävän toimitusluettelon kuittitulostimellasi. Kuittitulostimesi on oltava määritettynä, ennen kuin voit tulostaa toimitusluetteloita.

Kun tilauksen valmistelu on valmis, merkitse se valmiiksi toimitusta varten.

Jos sinulla on Shopify Local Delivery ‑sovelluksen beetaversio, voit käyttää sitä toimitusreittien optimoimiseksi sinua tai henkilöstöäsi varten.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS ‑sovelluksen aloitusnäytössä > Tilaukset.

Vinkki: Jos sinulla on paikallisen toimituksen tiili, voit napauttaa sitä.

1. Napauta tilausta, jonka jakelun haluat tehdä.

2. Napauta Valmistele toimitettavaksi.

3. Valinnainen: Jos haluat tulostaa toimitusluettelon, napauta Tulosta toimitusluettelo.

4. Kerää ja pakkaa tuotteet toimitusta varten.

5. Napauta Merkitse valmiiksi toimitusta varten.

Tilauksen merkitseminen toimitetuksi

Kun tilaus on toimitettu, se on merkittävä toimitetuksi. Tämä muuttaa tilauksen tilan ja kertoo sinulle ja henkilökunnallesi, että tilaus on toimitettu ja ettei lisätoimia tarvita.

Tilauksen merkitseminen toimitetuksi lähettää ilmoituksen myös asiakkaiale, jotta hän tietää, että tilaus on saapunut.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS ‑sovelluksen aloitusnäytössä > Tilaukset.

Vinkki: jos sinulla on paikallisen toimituksen tiili, voit napauttaa sitä.

1. Napauta tilausta, jonka haluat merkitä toimitetuksi.

2. Napauta Merkitse toimitetuksi.