Point of Salen henkilöstöhallinta

Kun sinulla on työntekijöitä, jotka auttavat sinua myymään henkilökohtaisesti, sinun on annettava kyseisille työntekijöille tarvittavat luvat, jotta he voivat käyttää Shopify-myyntipistettä kaupassasi.

Jokaiselle Shopify-myyntipisteen henkilöstön jäsenelle on annettava pääsy Shopify POS ‑sovellukseen valitsemalla Point of Sale -käyttöoikeus Shopify Adminin kohdasta Asetukset > Käyttäjät ja käyttöoikeudet.

Jos haluat ottaa Shopify POS -sovelluksen käyttöön uudella tai päivitetyllä laitteella Shopify-tiliä tai kirjautumistunnuksia käyttämällä, henkilöstö tarvitsee Shopify POS -kirjautumiseen vaadittavat käyttöoikeudet. Jos henkilöstöllä ei ole kaikkia tarvittavia käyttöoikeuksia, he voivat käyttää vain PIN-koodia Shopify POS -sovelluksen käyttöön sen jälkeen, kun henkilöstön jäsenet, joilla on vaaditut käyttöoikeudet, ovat ensin kirjautuneet sisään.

Voit antaa eri henkilöstön jäsenille erilaisia käyttöoikeustasoja kaupan Point of Saleen (POS) ja vähittäiskaupan toimintoihin POS-roolien avulla, jotka ovat erilaisista käyttöoikeuksista koostuva joukko. Voit luoda erilaisia Point of Sale -henkilöstölle annettavia POS-rooleja, jotka määrittävät kaupan pyörittämiseen oleelliset oikeudet eri tehtäviin kullekin henkilöstön jäsenelle.