Myyntipistehenkilöstönhallinta

Kun sinulla on työntekijöitä, jotka auttavat sinua myymään henkilökohtaisesti, sinun on annettava kyseisille työntekijöille tarvittavat luvat, jotta he voivat käyttää Shopify-myyntipistettä kaupassasi.

Jokaiselle Shopify POS -työntekijälle on annettava pääsy Shopify-myyntipisteeseen valitsemalla Myönnä tälle henkilöstölle myyntipisteen käyttöoikeus -käyttöoikeus Shopify-ylläpitäjän kohdasta Asetukset > Sopimus ja käyttöoikeudet.

Jotta kirjautuminen myyntipisteeseen on mahdollista Shopify ID -tunnuksella tai kirjautumistunnuksilla, henkilöstötilillä on oltava 13 käyttöoikeutta. Jos henkilöstötilillä ei ole kaikkia 13 käyttöoikeutta, se voi kirjautua sisään PIN-koodilla vasta sen jälkeen, kun sellainen henkilöstötili, jolla on kaikki 13 vaadittua käyttöoikeutta, on kirjautunut ensin sisään.

Voit antaa eri henkilöstötileille erilaisia käyttöoikeustasoja kaupan myyntipisteeseen ja vähittäiskaupan toimintoihin POS-roolien avulla, jotka ovat erilaisista käyttöoikeuksista koostuva joukko. Voit luoda erilaisia myyntipisteen henkilöstölle annettavia POS-rooleja, jotka määrittävät, kuinka laajat kaupan pyörittämisen kannalta välttämättömät käyttöoikeudet eri tehtävien suorittamista varten kullakin henkilöstötilillä on.