Shopify POS -sovelluksen vianmääritys

Jos Shopify POS -sovelluksessa esiintyy suorituskykyongelmia, voit kokeilla niiden vianmääritykseen joitakin yleisiä toimenpiteitä.

Shopify suosittelee, että et poista Shopify POS -sovellusta ja asenna sitä uudelleen, jos sinulla on ongelmia. Jos poistat sovelluksen, menetät sovelluslokit, joita käytämme, kun annamme sinulle teknistä apua. Menetät myös kaikki tallennetut tiedot, kuten kassavuorot ja tallennetut ostoskorit.

Shopify POS -sovellus toimii laitteissa, jotka täyttävät seuraavat vaatimukset:

Shopify POS -sovelluksen kanssa toimivat laitteet
Laite Kuvaus
iPhone iPhone 5s tai uudempi, iOS 12.2 tai uudempi
iPad Air 2. sukupolvi tai parempi ja iOS 12.2 tai uudempi
iPad 5. sukupolvi tai parempi ja iOS 12.2 tai uudempi
iPad mini 2. sukupolvi tai tehokkaampi ja iOS 12.2 tai uudempi
iPad Pro Kaikki iOS 12.2-käyttöjärjestelmää käyttävät iPad-mallit tai uudemmat
Android Android-laite, jossa on versio 5.0 (Lollipop) tai uudempi

iOS 14-käyttöoikeusedellytykset

Jos olet päivittänyt laitteesi iOS 14:ään tai uudempaan ja käytät kolmannen osapuolen Shopify-sovelluksia, sinun on ehkä otettava käyttöön verkkosivujen seuranta iOS:n asetuksista. Sivustojen välisen seurannan avulla kolmannen osapuolen Shopify-sovellukset, jotka olet asentanut Shopify-ylläpitäjään, pysyvät yhdistettyinä Shopify Inboxiin, Shopify Point of Saleen ja Shopify-mobiilisovellukseen.

Jos haluat ottaa käyttöön verkkosivujen välisen seurannan, suorita seuraavat toimet:

1. Avaa laitteesi asetusten sovellus.
  2. Napauta Shopify, Shopify POS tai Shopify Inbox.
  3. Ota käyttöön Salli verkkosivujen välinen seuranta.

Varmista, että ohjelmisto on ajan tasalla

Varmista, että laitteessasi on uusimmat versiot sekä käyttöjärjestelmästä että Shopify POS -sovelluksesta Ohjelmistopäivitykset tuovat käyttöösi uusimmat ominaisuudet ja auttavat sinua välttämään vanhentuneista ohjelmistoista johtuvat ongelmat.

Voit asentaa ohjelmistopäivityksiä Apple App Storesta iOS- ja Google Play Storesta Android-laitteille.

Toimintovaiheet:

Automaattisten päivitysten käyttöönotto

Jotta ohjelmiston pitäminen ajan tasalla olisi helpompaa, ota käyttöön automaattiset päivitykset. Kun otat tämän vaihtoehdon käyttöön, ohjelmistopäivitykset latautuvat ja asentuvat automaattisesti.

Toimintovaiheet:

Jos otat Automaattiset päivitykset -toiminnon käyttöön, se otetaan käyttöön kaikissa sovelluksissa. Jos haluat määrittää, mitkä sovellukset päivitetään tai milloin sovellukset päivitetään, älä ota valintaa käyttöön, vaan päivitä sovellukset manuaalisesti.

Palomuurin asetusten tarkistaminen

Jos verkossa on käytössä palomuuri, se voi häiritä POS-myyntipisteen toimintaa.

Isäntänimien lisääminen sallittujen nimien luetteloon

Lisää palomuurin asetuksissa kaikki seuraavien isäntänimien portit sallittujen osoitteiden luetteloon:

• api.emms.bbpos.com
  • tms.bbpos.com
  • shopify.com
  • shopifycs.com

Jos tarvitset apua näiden isäntänimien lisäämiseksi sallittujen osoitteiden luetteloon, ota yhteyttä verkon järjestelmänvalvojaan.

Maantieteellinen IP-osoitteiden suodatus

Päivityspalvelimet ovat maailmanlaajuisia. Jos palomuurisi suodattaa IP-osoitteita maantieteellisen sijainnin perusteella, sinun on poistettava tämä suodatin käytöstä.

Jos tarvitset apua palomuurin asetusten muuttamiseen, ota yhteyttä verkon järjestelmänvalvojaan.

Shopify POS:n synkronointi uudelleen Shopify-ylläpitäjän kanssa

Shopify POS -sovelluksen tulisi päivittyä automaattisesti näyttämään kaikki Shopify-ylläpitäjässä tehdyt muutokset. Jos teet Shopify-ylläpitäjässä muutoksen, jota ei näy Shopify POS -sovelluksessa, voit pakottaa sovelluksen synkronoimaan uudelleen Shopify-ylläpitäjän kanssa siirtämällä sovelluksen toimimaan taustalla iOS-laitteellasi ja avaamalla sen sitten uudelleen.

Toimintovaiheet:

1. Avaa Shopify POS -sovelluksesta Task Manager, jotta voit lähettää sovelluksen suoritettavaksi taustalla.
  2. Etsi ja napauta laitteen aloitusnäytössä Shopify POS -sovellusta.
  3. Tarkista, että uudet muutokset ovat tulleet voimaan Shopify POS -sovelluksessa.

Shopify POS -sovelluksen pakotettu sulkeminen

Jos huomaat, että Shopify POS -sovellus on hidas tai että se joskus jumiutuu, yritä pakottaa sovellus sulkeutumaan ja avaa se sitten uudelleen.

Toimintovaiheet:

1. Avaa Task Manager, joka näyttää kaikki sovellukset, jotka ovat toiminnassa.
  2. Etsi Shopify POS -sovellus pyyhkäisemällä sovelluksia vasemmalle ja oikealle.
  3. Kun löydät Shopify POS -sovelluksen, pakota se sulkeutumaan ja poista se sovellusluettelosta pyyhkäisemällä ylöspäin.
  4. Palaa laitteen aloitusnäyttöön painamalla kotipainiketta.
  5. Avaa sovellus uudelleen napauttamalla Shopify POS.

Raportin lähettäminen Shopify POS -sovelluksesta

Jos olet kokeillut edellä mainittuja vianmääritysvaiheita ja sinulla on edelleen suorituskykyongelmia Shopify POS -sovelluksen kanssa, lähetä raportti sovelluksesta ja ota yhteyttä Shopifyn tukeen saadaksesi teknistä tukea.

Toimintovaiheet:

Palautteesi ja laitteen sovelluslokit lähetetään Shopifylle, jolloin voimme paremmin auttaa sinua, kun otat meihin yhteyttä.