Uutta Shopify POS-sovellusta koskeva vianmääritys

Jos Shopify POS -sovelluksessa esiintyy suorituskykyongelmia, voit kokeilla niiden vianmääritykseen joitakin yleisiä toimenpiteitä.

Shopify suosittelee, että et poista Shopify POS -sovellusta ja asenna sitä uudelleen, jos sinulla on ongelmia. Jos poistat sovelluksen, menetät sovelluslokit, joita käytämme, kun annamme sinulle teknistä apua. Menetät myös kaikki tallennetut tiedot, kuten kassavuorot ja tallennetut ostoskorit.

Uudistettu Shopify POS -sovellus toimii kaikkien iOS-laitemallien kanssa, jotka täyttävät seuraavat ehdot:

Uudistetun Shopify POS -sovelluksen kanssa toimivat laitteet
Laite Kuvaus
iPhone iPhone 5s tai parempi ja iOS 11.4 tai uudempi
iPad Air 2. sukupolvi tai parempi ja iOS 11.4 tai uudempi
iPad 5. sukupolvi tai parempi ja iOS 11.4 tai uudempi
iPad mini 2. sukupolvi tai uudempi ja iOS 11.4 tai uudempi
iPad Pro Kaikki iOS 11.4-käyttöjärjestelmää tai uudempaa käyttävät iPad Pro -mallit

Huom: Uudistettu Shopify POS -sovellus ei tue iOS-beta-versioita.

iOS 14-käyttöoikeusedellytykset

Jos olet päivittänyt laitteen iOS 14:ään tai uudempaan ja käytät kolmannen osapuolen Shopify-sovellusta, sinun on ehkä otettava käyttöön verkkosivujen seuranta iOS:n asetuksista. Sivustojen välisen seurannan avulla kolmannen osapuolen Shopify-sovellukset, jotka olet asentanut Shopify-ylläpitoon, pysyvät liitettyinä Shopify Pingiin, Shopify Point of Sale -myyntipisteeseen ja Shopify Mobile-sovellukseen.

Jos haluat ottaa käyttöön verkkosivujen välisen seurannan, suorita seuraavat toimet:

1. Avaa laitteesi asetusten sovellus.
  2. Napauta Shopify, SHOPIFY POS tai Shopify Ping.
  3. Ota käyttöön Salli verkkosivujen välinen seuranta.

Varmista, että ohjelmisto on ajan tasalla

Varmista, että iOS-laitteessasi on jokin iOS:n uusimmista versioista sekä uusin Shopify POS -sovellus. Ohjelmistopäivitykset tuovat käyttöösi uusimmat ominaisuudet ja auttavat sinua välttämään vanhentuneista ohjelmistoista johtuvat ongelmat.

Voit asentaa ohjelmistopäivityksiä Apple App Store -sovelluskaupasta.

Toimintovaiheet:

1. Napauta iOS-laitteen aloitusnäytössä App Store.
  2. Napauta päivitykset.
  3. Jos asennettavia iOS- tai Shopify POS -päivityksiä löytyy, napauta Päivitä kunkin päivityksen vieressä tai napauta Päivitä kaikki asentaaksesi kaikki ohjelmistopäivitykset samalla kertaa.

Automaattisten päivitysten käyttöönotto

Jotta ohjelmiston pitäminen ajan tasalla olisi helpompaa, ota käyttöön automaattiset päivitykset. Kun valitset tämän vaihtoehdon, ohjelmistopäivitykset latautuvat ja asentuvat automaattisesti.

Toimintovaiheet:

1. Napauta iOS-laitteen aloitusnäytössä Asetukset-valintaa.
  2. Napauta iTunes &Amp; App Store-Sovelluskauppaa.
  3. Varmista AUTOMAATTISET LATAUKSET-kohdasta, että Päivitykset-valinta on otettu käyttöön.

Jos otat Automaattiset päivitykset -toiminnon käyttöön, se otetaan käyttöön kaikissa sovelluksissa. Jos haluat määrittää, mitkä sovellukset päivitetään tai milloin sovellukset päivitetään, älä ota valintaa käyttöön, vaan päivitä sovellukset manuaalisesti.

Palomuurin asetusten tarkistaminen

Jos verkossa on käytössä palomuuri, se voi häiritä POS-myyntipisteen toimintaa.

Isäntänimien lisääminen sallittujen nimien luetteloon

Lisää palomuurin asetuksissa kaikki seuraavien isäntänimien portit sallittujen osoitteiden luetteloon:

• api.emms.bbpos.com
  • tms.bbpos.com
  • shopify.com
  • shopifycs.com

Jos tarvitset apua näiden isäntänimien lisäämiseksi sallittujen osoitteiden luetteloon, ota yhteyttä verkon järjestelmänvalvojaan.

Maantieteellinen IP-osoitteiden suodatus

Päivityspalvelimet ovat maailmanlaajuisia. Jos palomuurisi suodattaa IP-osoitteita maantieteellisen sijainnin perusteella, sinun on poistettava tämä suodatin käytöstä.

Jos tarvitset apua palomuurin asetusten muuttamiseen, ota yhteyttä verkon järjestelmänvalvojaan.

Ota useat sijainnit käyttöön

Jos haluat käyttää Shopify POS (myyntipiste) -sovellusta, sinun on otettava käyttöön useita sijainteja Shopify-ylläpitäjässäsi. Jos käytössäsi on jo useita sijainteja, et näe alla olevissa ohjeissa esitettyjä vaihtoehtoja.

Toimintovaiheet:

1. Kirjaudu kauppaasi kaupan omistajana.
  2. Valitse Asetukset > Sijainnit.
  3. Klikkaa Ota käyttöön varastot toimipaikoissa.
  4. Vahvista, että olemassa oleva varasto määritetään lähettäjän osoitteeksi, napauttamalla valintaruutua.
  5. Klikkaa uudelleen Ota käyttöön varastot toimipaikoissa.

Shopify POS:n synkronointi uudelleen Shopify adminin kanssa

Shopify POS -sovelluksen tulisi päivittyä automaattisesti näyttämään kaikki Shopify adminissa tehdyt muutokset. Jos teet Shopify adminissa muutoksen, jota ei näy Shopify POS -sovelluksessa, voit pakottaa sovelluksen synkronoimaan uudelleen Shopify adminin kanssa siirtämällä sovelluksen toimimaan taustalla iOS-laitteellasi ja avaamalla sen sitten uudelleen.

Toimintovaiheet:

1. Avaa Shopify POS -sovelluksesta Task Manager, jotta voit lähettää sovelluksen suoritettavaksi taustalla.
  2. Etsi ja napauta iOS-laitteen aloitusnäytössä Shopify POS -sovellusta.
  3. Tarkista, että uudet muutokset ovat tulleet voimaan Shopify POS -sovelluksessa.

Shopify POS -sovelluksen pakotettu sulkeminen

Jos huomaat, että Shopify POS -sovellus on hidas tai että se joskus jumiutuu, yritä pakottaa sovellus sulkeutumaan ja avaa se sitten uudelleen.

Toimintovaiheet:

1. Avaa Task Manager, joka näyttää kaikki sovellukset, jotka ovat toiminnassa.
  2. Etsi Shopify POS -sovellus pyyhkäisemällä sovelluksia vasemmalle ja oikealle.
  3. Kun löydät Shopify POS -sovelluksen, pakota se sulkeutumaan ja poista se sovellusluettelosta pyyhkäisemällä ylöspäin.
  4. Palaa iOS-laitteen aloitusnäyttöön painamalla kotipainiketta.
  5. Avaa sovellus uudelleen napauttamalla Shopify POS.

Raportin lähettäminen Shopify POS -sovelluksesta

Jos olet kokeillut edellä mainittuja vianmääritysvaiheita ja sinulla on edelleen suorituskykyongelmia Shopify POS -sovelluksen kanssa, lähetä raportti sovelluksesta ja ota yhteyttä Shopifyn tukeen saadaksesi teknistä tukea.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS-sovelluksessa > Tuki.
  2. Napauta Lähetä raportti.
  3. Kirjoita Lähetä raportti -valintaikkunaan kuvaus ongelmasta.
  4. Napauta Lähetä.

Palautteesi ja iOS-laitteen sovelluslokit lähetetään Shopifylle, jolloin voimme paremmin auttaa sinua, kun otat meihin yhteyttä.