Shopify POS -sovelluksen usein kysyttyä

Millä iOS-laitteilla Shopify POS -sovellus toimii?

Shopify POS -sovellus toimii kaikkien iOS-laitemallien kanssa, jotka täyttävät seuraavat ehdot:

Shopify POS -sovelluksen kanssa toimivat laitteet
Laite Kuvaus
iPhone iPhone 5s tai uudempi, iOS 12 tai uudempi
iPad Air 2. sukupolvi tai parempi ja iOS 12 tai uudempi
iPad 5. sukupolvi tai parempi ja iOS 12 tai uudempi
iPad mini 2. sukupolvi tai tehokkaampi ja iOS 12 tai uudempi
iPad Pro Kaikki iOS 12-käyttöjärjestelmää käyttävät iPad-mallit tai uudemmat

iOS 14-käyttöoikeusedellytykset

Jos olet päivittänyt laitteen iOS 14:ään tai uudempaan ja käytät kolmannen osapuolen Shopify-sovellusta, sinun on ehkä otettava käyttöön verkkosivujen seuranta iOS:n asetuksista. Sivustojen välisen seurannan avulla kolmannen osapuolen Shopify-sovellukset, jotka olet asentanut Shopify-ylläpitoon, pysyvät liitettyinä Shopify Pingiin, Shopify Point of Saleen ja Shopify-mobiilisovellukseen.

Jos haluat ottaa käyttöön verkkosivujen välisen seurannan, suorita seuraavat toimet:

1. Avaa laitteesi asetusten sovellus.
  2. Napauta Shopify, SHOPIFY POS tai Shopify Ping.
  3. Ota käyttöön Salli verkkosivujen välinen seuranta.

Mitä eroa on uudistetulla Shopify POS ‑sovelluksella, Shopify POS Classic ‑sovelluksella ja POS Prolla?

Uudistunut Shopify POS -sovellus on Shopify POS Classic -sovelluksen päivitetty versio uudella ulkoasulla ja uusilla ominaisuuksilla. Päivitetty Shopify POS -sovellus sisältyy kaikkiin Shopify-sopimuksiin.

Shopify POS Pro on uudistetun Shopify POS ‑sovelluksen lisäosa, joka tarjoaa kivijalkaliikkeille lisäominaisuuksia. Pro-ominaisuudet ovat maksutta käytettävissä kaikilla sopimuksilla 31. lokakuuta 2020 asti. Tämän jälkeen voit halutessasi jatkaa Pro-ominaisuuksien käyttöä vähittäiskaupassasi lisäkuukausimaksulla. Jos et halua jatkaa Pro-ominaisuuksien käyttöä, sovelluksesi palautetaan automaattisesti (uudistetun) Shopify POS ‑sovelluksen ilmaisversioon eikä sinulta vaadita mitään toimia.

Uudistettu Shopify POS ‑sovellus syrjäyttää lopulta kokonaan Shopify POS Classic ‑sovelluksen, mutta vielä toistaiseksi perinteinen versio on käytettävissä, jotta yritysten omistajat ja niiden henkilöstö ehtivät rauhassa tutustua päivityksiin.

Miksi tarvitsen Shopify-kaupan, jos en halua myydä verkossa?

Shopify Store-kaupassasi voit hallita tietoja, kuten asiakkaita, varastoasi sekä tilitietoja riippumatta siitä, missä harjoitat myyntitoimintaa. Shopify POS -sovelluksessa voit käsitellä sekä asiakkaiden näkemiä toimintoja että oman kauppasi asetuksia.

Mitä tarvitsen sovelluksen ohella?

Ainoat olennaiset tekijät ovat iPad tai iPhone, Shopify POS-sovellus, Shopify-kauppa (jonka voit luoda sovelluksesta) ja myytävä tuote. Shopify POS toimii erilaisilla vähittäiskaupan laitteilla, kuten kassalaatikolla, iPad-telineellä, kuitintulostimella ja viivakoodinlukijalla, mutta voit käsitellä myyntitapahtumia myös ilman näitä laitteita. Shopify POS -laitteistot ovat saatavilla Yhdysvaltain mannerosan osavaltioissa, Kanadassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Irlannissasijaitsevissa Shopify Hardware Store -kaupoissa.

Pitääkö minun myydä kaupassa samoja tuotteita kuin verkossa?

Ei tarvitse. Kun lisäät tuotteita Shopify-ylläpitäjässä, voit päättää, tulevatko ne saataville verkossa, kaupassa vai molemmissa.

Toimiiko sovellus kaikissa maissa ja valuutoissa?

Melkein. Voit käyttää Shopify POS -sovellusta maailmanlaajuisesti, mutta kauppasi tulee sijaita maassa, jossa toimii Shopifyn tukemia luottokorttimaksujen tarjoajia.

Miksi osa (tai kaikki) tuotteistani puuttuu Shopify POS -sovelluksesta?

Jos et lisää tuotteita POS-myyntikanavaan Shopify-ylläpitäjässä, ne eivät näy sovelluksessa. Jos olet lisännyt tuotteita, eivätkä tuotteet vieläkään näy, varmista, että olet kirjautunut oikeaan sijaintiin.

Miten voin asettaa tuotteitani saataville vain Shopify POS -sovellukseen?

Voit muuttaa tuotteittesi saatavuutta Shopify-ylläpitäjän Tuotteet-sivulta.

Jos haluat muuttaa yksittäisen tuotteen saatavuutta, Klikkaa tuotetta ja muokkaa Tuotteen saatavuus -valintaa niin, että vain Point of Sale on valittuna. Klikkaa Valmis-valintaa ja sen jälkeen Tallenna-valintaa.

Jos haluat muuttaa usean tuotteen saatavuutta, valitse tuotteet, joita haluat muokata, klikkaa sitten Toiminnot-valintaa ja valitse Tuo tuotteet saataville -toiminto. Muuta saatavuutta niin, että vain Point of Sale on valittu, ja valitse sitten Tuo tuotteet saataville -toiminto.

Millä kieliä Shopify POS tukee?

Shopify POS on saatavilla seuraavilla kielillä:

• Kiina (yksinkertaistettu)
  • Kiina (perinteinen)
  • tšekki
  • Tanska
  • Hollannin kieli
  • Englannin kieli
  • Suomi
  • Ranska
  • Saksan kieli
  • Hindi
  • Italia
  • Japani
  • Korea
  • Malaiji
  • Norja (bokmål)
  • Portugali (Brasilia)
  • Portugali (Portugali)
  • Espanja
  • Ruotsi
  • Thai
  • Turkki

Jos haluat vaihtaa Shopify POS -sovelluksen kielen, sinun tulee vaihtaa iOS-laitteen kieli iOS-asetuksista.

Steps:

Muut kuin tässä luetellut kielet saattavat toimia, mutta ne eivät ole tuettuja ja niiden käyttö saattaa johtaa puuttuviin käännöksiin, jotka näkyvät käännöksen puuttuessa englanniksi.