Sijainnin hallinta

Sijainti on fyysinen paikka tai sovellus, jossa teet jonkin tai kaikki seuraavista toimista: tuotteiden myynti, tilausten toimitus tai jakelu, tai varastointi. Sijainti voi olla vähittäiskauppa, varasto, pop up -kauppa tai suoratoimitusosoite. Kun käytössäsi on useita sijainteja, sinulla on parempi yleiskuva koko yrityksesi varastotilanteesta.

Suurin osa sijainnin hallinnasta toteutetaan Shopify-ylläpitäjässä. Siellä voit lisätä, poistaa, muokata ja aktivoida sijainteja sekä tarvittaessa poistaa niitä käytöstä. Voit myös hallinnoida myyntipistetilauksia Shopify-ylläpitäjässä.

Valitse Shopify POS ‑laitteen sijainti

Voit hallinnoida laitteen sijainteja suoraan Shopify-myyntipistesovelluksessa. Voit hallinnoida laitteen sijainteja suoraan Shopify POS -sovelluksessa. Voit myös rajoittaa sijaintiasetusten käyttöä iPadilla ottamalla henkilöstön rajoitetut käyttöoikeudet käyttöön.

Aina kun asennat Shopify POS -sovelluksen johonkin laitteeseen, varmista, että valitset sijaintisi, jotta sovellus käyttää jatkossa oikeat verokannat.

Vaiheet:

Hallinnoi kunkin sijainnin myyntipistetilaussopimuksia (Shopify-ylläpitäjä)

POS Lite -tilaussopimus sisältää Shopify-myyntipisteen perusominaisuudet, ja sitä voidaan käyttää kaikissa Shopify-sopimuksissa ilman lisäkustannuksia. Jos haluat sijainnin kuukausittaisen lisäkustannuksen, Shopify POS Pro -tilaussopimussuunnitelmassa on ylimääräisiä vähittäiskauppaominaisuuksia, jotka koskevat myyntitapahtumia, varastonhallintaa, myyntiraportteja ja henkilöstöhallintaa. Valitse jokaiselle sijainnille sopiva myyntipisteen tilaussopimus. Voit muuttaa sijainnin myyntipisteen tilaussopimusta koska tahansa.