POS-sovellusten hallinnointi

POS-käyttöliittymän laajennukset ovat yksi tapa käyttää sovelluksia Shopify-myyntipisteen asiakkaille tarjoaman kokemuksen tehostamiseen ja mukauttamiseen.

Joissakin laajennuksissa käytetään esimerkiksi laitteen skanneria inventaarioiden tekemiseen, kanta-asiakas- tai työntekijäkorttien alennusten skannaukseen tai tuotteiden vastaanottamiseen kaupassa.

Voit käyttää POS-myyntikanavien käyttöliittymälaajennusten asetuksia kaikkien kauppojesi laajennusten hallinnointiin.

Kehittäjille on tarjolla useita vaihtoehtoja Shopify POS -sovelluksen mukauttamiseen. Lue lisää Shopify POS:n ominaisuuksien laajentamisesta Shopifyn kehittäjien asiakirjoista.

Sovellusten asentaminen POS-käyttöliittymälaajennusten avulla

Kaikki POS-käyttöliittymälaajennuksia käyttävät sovellukset ovat saatavilla Shopify App Storen Toimii Shopify POS:n kanssa -kokoelmasivulta.

Vaiheet:

1. Klikkaa Shopify adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Napsauta Shopify App Store ja hae sitten etsimääsi sovellustyyppiä.

3. Napsauta Suodatin ja valitse sitten Toimii Shopify POS:n kanssa.

4. Asenna sovellus klikkaamalla Lisää sovellus.

Sovellusten aktivointi POS-käyttöliittymälaajennuksia käyttäen

Jos sovellus on luotu POS-käyttöliittymälaajennusten avulla, se voidaan ottaa käyttöön kaikissa laitteissa ja sijainneissa.

Näiden vaiheiden suorittamiseksi tarvitset sovelluksen, joka käyttää ylläpitäjään asennettuja POS-käyttöliittymälaajennuksia.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä Myyntikanavat > Point of Sale.
  2. Asetukset >- Laajennukset > POS-käyttöliittymän laajennukset.
  3. Klikkaa sovellusta, jonka POS-käyttöliittymälaajennukset haluat aktivoida, ja klikkaa sitten Lisää kaikkiin.
  4. Kun olet klikannut Tallenna, älykkään ruudukon ruudut aktivoituvat kaikissa tämän sovelluksen sijainneissa ja laitteissa.