Administrere POS-apper

Med POS-grensesnittutvidelser kan du bruke apper til å forbedre og personalisere handelsopplevelsen for Shopify POS.

Noen utvidelser bruker for eksempel enhetsskanneren til å gjennomføre lagertellinger, skanne lojalitets- eller ansattkort for rabatter eller motta produkter i butikk.

Du kan bruke innstillingene for grensesnittutvidelser i POS-salgskanalen for å administrere utvidelser på tvers av butikklokalisasjoner.

Det finnes flere alternativer utviklere kan bruke for å tilpasse Shopify POS-appen. Finn ut mer om å utvide mulighetene i Shopify POS fra Shopifys utviklerdokumentasjon.

Installer apper med POS-grensesnittutvidelser

Du finner alle apper som bruker POS-grensesnittutvidelser i Shopify App Store fra siden Fungerer med Shopify POS-samlingen.

Trinn:

1. Klikk på Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.

2. Klikk på Shopify App Store, og søk etter typen app du leter etter.

3. Klikk på Filtrer, og velg deretter Fungerer med Shopify POS.

4. Klikk på Legg til app for å installere den.

Aktivere apper med POS-grensesnittutvidelser

Hvis en app er utviklet med POS-grensesnittutvidelser, kan appen aktiveres for alle enheter og lokalisasjoner.

For å gjennomføre disse trinnene må du ha en app som bruker POS-grensesnittutvidelser installert i administrator.

Trinn:

1. Gå til Salgskanaler > Point of Sale fra Shopify-administrator.
  2. Innstillinger > Utvidelser > POS-grensesnittutvidelser.
  3. Klikk på appen du vil aktivere POS-grensesnittutvidelser for, og klikk på Legg til alle.
  4. Når du har klikket på Lagre, aktiveres felter i smart-rutenettet på tvers av alle lokalisasjoner og enheter for denne appen.