Hantera dina POS-appar

POS UI-tillägg är ett sätt att använda appar för att förbättra och anpassa din detaljhandelsupplevelse för Shopify POS.

Till exempel använder vissa tillägg enhetsläsaren för att slutföra lageruppdateringar, skanna lojalitets- eller medarbetarkort för rabatter eller ta emot produkter i butik.

Du kan använda inställningarna för UI-tillägg i POS-försäljningskanalen för att hantera tillägg över dina butiksplatser.

Det finns flera tillgängliga alternativ som utvecklare kan välja för att anpassa appen Shopify kassasystem. Mer information om utökning av Shopify kassasystems kapacitet finns i Shopifys utvecklardokumentation.

Installera appar med hjälp av POS UI-tillägg

Du kan hitta alla appar som använder POS UI-tillägg i Shopifys appbutik från samlingssidan Fungerar med Shopify POS.

Steg:

1. Klicka på Inställningar > Appar och försäljningskanaler från din Shopify-admin.

2. Klicka på Shopify App Store och sök sedan efter den typ av app du letar efter.

3. Klicka på Filter och välj sedan Fungerar med Shopify kassasystem.

4. Klicka på Lägg till app för att installera den.

Aktivera appar med hjälp av POS UI-tillägg

Om en app är byggd med hjälp av POS UI-tillägg kan appen slås på för alla enheter och platser.

För att slutföra dessa steg behöver du en app som använder POS UI-tillägg installerade i din admin.

Steg:

1. Från din Shopify-admin går du till Försäljningskanaler > Kassasystem.
  2. Inställningar > Tillägg > POS UI-tillägg.
  3. Klicka på den app som du vill aktivera POS UI-tillägg för och klicka sedan på Lägg till för alla.
  4. När du har klickat på Spara aktiveras dina smarta rutnätspaneler på alla platser och enheter för den här appen.