Introduktion till Shopify

Välkommen till Shopify! Oavsett om du öppnar en ny online-butik eller är intresserad av att använda Shopify som din e-handelsplattform, kan du läsa mer och få information om dina alternativ här.

När du har registrerat dig för en gratis testversion följer du guiden för första inställning för att börja använda Shopify. Guiden för första inställning innehåller stegvis handledning för de viktigaste sakerna som du behöver gå igenom innan du börjar sälja. Förutom guide för första inställning kan du skriva ut checklistan för konfigurering för att hålla koll på dina framsteg.

Om du redan säljer på en annan plattform men vill flytta din butik till Shopify kan du starta din butiksmigration idag.