Shopify Inbox

Shopify Inbox skapar en enda inkorg för alla dina kundinteraktioner online. Shopify Inbox låter dig hantera kundkonversationer, anpassa chattutseendet i din webbutik, skapa automatiska svar och visa konversationsanalys från din Shopify-administratör. Shopify Inbox är tillgänglig på webben via shopifyinbox.com och kan även laddas ner på mobila enheter med iOS eller Android.

Med Shopify Inbox kan du enkelt lägga till chatt i din webbutik, så att kunder kan skicka meddelanden till dig när de handlar. Du kan även ta emot Inbox-meddelanden från kunder som använder andra meddelandekanaler, som Facebook Messenger. Med Shopify Inbox kan du se och svara på dessa meddelanden från din dator och från din mobila enhet.

Du kan även använda Shopify Inbox för att skicka texter eller bilder till dina teammedlemmar som har personalinloggningar i din Shopify-butik.