Prisplaner

Shopify erbjuder konkurrenskraftiga priser och prisplaner för att hjälpa dig hitta en som passar dina behov och budget.

Om du är osäker på vilken prisplan du ska välja, registrera dig för en 14-dagars gratis testperiod för att se hur Shopifys funktioner kan hjälpa dig att sälja dina produkter och bygga upp ditt företag. Du kan alltid uppgradera din plan för att lägga till nya funktioner och funktionalitet i din butik.

I detta avsnitt