Priser

Shopify tilbyder konkurrencedygtige priser og abonnementspriser, så du kan finde en, der passer til dine behov og dit budget.

Hvis du ikke er sikker på, hvilke abonnementspriser du vil vælge, kan du tilmelde dig en 14 dages gratis prøveperiode, hvor du kan se, hvordan Shopifys funktioner kan hjælpe dig med at sælge dine produkter og opbygge din virksomhed. Du kan altid opgradere dit abonnement for at føje nye funktioner og ny funktionalitet til din butik.