Oversigt

Få mere at vide om vigtige funktioner i Shopify, måder at sælge på, abonnementstyper, og hvor der findes hjælp til salg.

Vigtige funktioner

Shopify giver dig et varieret udvalg af værktøjer, som er en hjælp, når du skal konfigurere og drive din virksomhed. Afhængigt af den prissætningsplan du vælger, kan du finde alt, hvad du skal bruge til at vise dine produkter frem online, til at behandle betalinger og få din butik til at fungere, som du ønsker det. Shopify tilbyder:

• Gratis og betalte temaer fra Shopifys temabutik, der får din butik til at skille sig ud med det helt rigtige look
  • Gratis og betalte apps fra Shopify App Store til at udvide funktionaliteten i din butik
  • Shopifys egen betalingsudbyder til at acceptere kreditkortbetalinger
  • Muligheder for vækst med Shopifys salgskanaler og en virksomhedsplan for shopejere, som sælger i store mængder og vil sænke transaktionsgebyrerne
  • En Shopify-blog med vejledninger og artikler om at drive din butik og skabe kontakt til kunderne
  • Eksperter over hele verden, som kan hjælpe dig med at konfigurere, designe og markedsføre din butik
  • Et dedikeret supportteam sidder klar til at besvare dine spørgsmål døgnet rundt, uanset hvilket Shopify-abonnement du har.

Måder at sælge på

Du kan sælge produkter på mange forskellige måder og via mange salgskanaler, når du bruger Shopify. Selvom du ikke er begrænset til kun at vælge én måde at sælge på, er det vigtigt at have en idém dine forretningsmæssige behov, så du kan vælge en prissætningsplan, der fungerer for dig.

Personligt salg med Shopify POS

Hvis du vil sælge dine produkter personligt, kan du gøre det ved at bruge appen Shopify POS. Salg kan finde sted i en detailbutik og på mobile lokationer, f.eks. messer, pop op-butikker og markeder.

Få mere at vide i kom i gang med personligt salg.

Salg med Shopifys webshop

Hvis du vil sælge online, kan du tilmelde dig en Shopify-webshop. Du vil kunne konfigurere alle dine produkter i Shopify-administrator og få en smuk webshop, som dine kunder kan besøge.

Få mere at vide i kom i gang med Shopifys webshop.

Salg via Shopifys andre onlinekanaler

Hvis du vil sælge på de sociale medier, kan du gøre det ved at bruge de tilgængelige onlinesalgskanaler.

Bemærk: Du er ikke begrænset til Shopify-webshoppen eller en anden onlinesalgskanal. Hvis du vil bruge en Shopify-webshop og en (eller flere) af de andre onlinekanaler, kan du også gøre det.

Priser

Afhængigt af den type virksomhed, du driver, og den måde du vil sælge på, kan virksomheden have forskelligartede behov. Shopify tilbyder derfor adskillige abonnementsordninger med forskellige månedlige gebyrer, transaktionsgebyrer og andre funktioner.

Tag et kig på Shopifys abonnementstyper.

Her kan du finde hjælp

Shopify har mange ressourcer, som kan hjælpe dig med at få succes, bl.a.:

Hyr en ekspert

Du kan gennemse tilgængelige eksperter eller lave et opslag om dit job for at finde det perfekte match blandt mere end 800 Shopify Experts. Når du hyrer en ekspert, får du professionel hjælp til start, design og markedsføring af din butik.

Du kan også sende en jobanmodning til en Shopify Expert i Shopify-administratoren.