Oversigt

Få mere at vide om vigtige funktioner i Shopify, måder at sælge på, vores pålidelighed, prismuligheder, og hvor der findes hjælp.

Vigtige funktioner

Shopify giver dig et varieret udvalg af værktøjer, som er en hjælp, når du skal opsætte og drive din virksomhed. Afhængigt af den prissætningsplan du vælger, kan du finde alt, hvad du skal bruge til at vise dine produkter frem online, til at behandle betalinger og få din butik til at fungere, som du ønsker det. Shopify tilbyder:

• Gratis og betalte temaer fra Shopifys temabutik, der får din butik til at skille sig ud med det helt rigtige look
  • Gratis og betalte apps fra Shopify App Store til at udvide funktionaliteten i din butik
  • Shopifys egen betalingsudbyder til at acceptere kreditkortbetalinger
  • Muligheder for vækst med Shopifys salgskanaler og et Plus-abonnement for shopejere med mange salg, som vil sænke tredjepartstransaktionsgebyrerne
  • En Shopify-blog med vejledninger og artikler om at drive din butik og skabe kontakt til kunderne
  • Partnere over hele verden, som kan hjælpe dig med at opsætte, designe og markedsføre din butik
  • Et dedikeret supportteam sidder klar til at besvare dine spørgsmål 24/7, uanset hvilket Shopify-abonnement din butik har.

Måder at sælge på

Du kan sælge produkter på mange forskellige måder og via mange salgskanaler, når du bruger Shopify. Selvom du ikke er begrænset til kun at vælge én måde at sælge på, er det vigtigt at have en idé om dine forretningsmæssige behov, så du kan vælge en prismulighed, der fungerer for dig.

Fysisk salg med Shopify POS

Hvis du vil sælge dine produkter fysisk, kan du gøre det ved at bruge appen Shopify POS. Salg kan finde sted i en detailbutik og på mobile lokationer, f.eks. messer, pop op-butikker og markeder.

Få mere at vide i kom i gang med fysisk salg.

Salg med Shopifys webshop

Hvis du vil sælge online, kan du tilmelde dig en Shopify-webshop. Du vil kunne opsætte alle dine produkter i Shopify-administrator og få en smuk webshop, som dine kunder kan besøge.

Få mere at vide i kom i gang med Shopifys webshop.

Salg via Shopifys andre onlinekanaler

Hvis du vil sælge på de sociale medier, kan du gøre det ved at bruge de tilgængelige onlinesalgskanaler.

Shopify-oppetid

Vi arbejder på at sikre, at din virksomhed er tilgængelig, når dine kunder vil shoppe. Vi har opretholdt en oppetid på 99,99 % som platform, beregnet for alle vigtige Shopify-tjenester, i alle geografiske områder i de seneste 90 dage. Oppetid er metode til at måle et operativsystems pålidelighed. Dette omfatter webshoplayout, betaling, Shopify POS, Shop Pay, Shopify Payments og selve Shopify. Vores beregninger af oppetid omfatter ikke nedetid, der skyldes følgende:

• Afbrydelser af tredjepartstjenester
  • Fejl, der skyldes tilpasning af et tema
  • Fejl, der skyldes offentlige eller tilpassede apps
  • Planlagt nedetid eller vedligeholdelse
  • Større eller naturbetingede begivenheder, som ikke er under Shopifys kontrol

Priser

Afhængigt af den type virksomhed, du driver, og den måde du vil sælge på, kan virksomheden have forskelligartede behov. Shopify tilbyder derfor adskillige abonnementsordninger med forskellige månedlige gebyrer, transaktionsgebyrer og andre funktioner.

Tag et kig på Shopifys prismuligheder.

Her kan du finde hjælp

Shopify har mange ressourcer, som kan hjælpe dig med at få succes, bl.a.:

Ansæt en Shopify-partner

Du kan ansætte en Shopify-partner for at få professionel hjælp med at lancere, designe og markedsføre din butik. Du kan gennemse tjenester for at finde det perfekte match blandt mere end 800 Shopify-partnere.