Yleiskatsaus

Tutustu Shopifyn tarjoamiin tärkeimpiin ominaisuuksiin, myyntitapoihin, toiminta­varmuuteen, hinnoittelu­sopimuksiin ja tukipalveluihin.

Tärkeimmät ominaisuudet

Shopify tarjoaa monenlaisia työkaluja verkkokauppasi käynnistämiseen ja ylläpitämiseen. Löydät kaiken tarvittavan tuotteiden verkkoesittelyihin, maksujen käsittelyyn ja kauppasi pyörittämiseen valitsemasi hinnoittelusopimuksen pohjalta. Esimerkkejä:

• Shopify Theme Store tarjoaa ilmaisia ja maksullisia teemoja, joilla saat kaupastasi näyttävän ja muista erottuvan
  • Shopify App Storessa on ilmaisia ja maksullisia sovelluksia, joilla voit laajentaa kaupan toiminnallisuutta
  • Shopifyn oma maksupalvelun­tarjoaja mahdollistaa luottokortti­maksut asiakkailta
  • Shopify tarjoaa kasvu­mahdollisuuksia myyntikanavillaan ja yritystason sopimuksen suuria eriä myyville kauppiaille, jotka haluavat edullisemmat maksu­tapahtumat.
  • Shopify-blogi sisältää oppaita ja artikkeleita kaupan ylläpitämisestä ja yhteyksien luomisesta asiakkaisiin
  • Asiantuntijat eri puolilla maailmaa voivat tukea toimintasi käynnistämistä, suunnittelua ja markkinointia
  • Omistautunut Tukitiimi on apuna 24/7 riippumatta kauppasi Shopify-sopimuksen tasosta.

Myyntitavat

Shopifyssa tuotteiden myyntiä voi tehdä eri tavoin ja monien myyntikanavien kautta. Vaikka voitkin päättää myydä usealla eri tavalla, on tärkeää ymmärtää liiketoimintasi perusedellytykset omaan kaupankäyntiisi sopivan hinnoittelusopimuksen valitsemiseksi.

Henkilökohtainen myynti Shopify POS -sovellusta käyttäen

Jos haluat myydä tuotteitasi henkilökohtaisesti, voit käyttää Shopify POS -sovellusta. Myyntitapahtumien käsittely hoituu niin myymälöissä kuin väliaikaisilla myyntipaikoilla, kuten messuilla, pop-up-kaupoissa ja markkinoilla.

Katso kuinka voit aloittaa henkilökohtaisen myynnin.

Myyminen Shopify-verkkokaupassa

Jos haluat myydä netissä, voit avata Shopify-verkkokaupan. Kaikki tuotteesi on määritettävissä Shopify-ylläpitäjässä, ja vieraileville asiakkaille voit luoda näyttävän verkkokaupan.

Lue lisää Shopify-verkkokaupan käynnistämisestä.

Myynti Shopifyn muissa verkkokanavissa

Voit halutessasi myydä sosiaalisessa mediassa käyttämällä saatavilla olevia verkkomyyntikanavia.

Shopifyn toimintavarmuus

Pyrimme varmistamaan, että yrityksesi on aina käytettävissä ostoksia tekeville asiakkaillesi. Olemme pitäneet lähtökohtana 99,99 % uptimea (käyttöaikaa), joka on laskettu kaikille Shopifyn pääpalveluille kaikilla maantieteellisillä alueilla 90 edeltävän päivän ajalle. Uptime on tapa mitata käyttöjärjestelmän luotettavuutta. Tähän sisältyvät verkkokauppa­paikat, kassasivut, Shopify POS, Shop Pay, Shopify Payments ja itse Shopify. Seuraavat eivät sisälly käyttöaikalaskelmiimme:

• Käyttökatkokset kolmansien osapuolten palveluissa
  • Teeman mukautuksesta johtuvat virheet
  • Julkisen tai yksityisen sovelluksen aiheuttamat virheet
  • Suunniteltu käyttökatkos tai huoltotoimet
  • Huomattavat tai luonnon­tapahtumista johtuvat häiriöt, joihin Shopify ei voi vaikuttaa

Hinnoittelu­sopimukset

Sopimustarpeesi voivat vaihdella aina liiketoimintasi tyypistä tai haluamastasi myyntitavasta riippuen. Siksi Shopify tarjoaakin useita tilaus­vaihtoehtoja erilaisilla kuukausi­maksuilla, palvelu­hinnoilla ja kaupan ominaisuuksilla.

Tutki Shopifyn hinnoittelusopimuksia.

Tuen hakeminen

Shopifylla on tarjolla monenlaista apua onnistumisesi tueksi, kuten

Asiantuntijan palkkaaminen

Voit palkata Shopify Expert -asiantuntijan ja saada ammattilaisen tukea kauppasi julkaisemisessa, suunnittelussa ja markkinoinnissa. Tutustu selaamalla asiantuntijapalveluja tai julkaise työtarjous sopivan Shopify Expertin löytämiseksi yli 800 ammattilaisen joukosta.

Jos sinulla ei vielä ole Shopify-kauppaa, voit ottaa yhteyttä asiantuntijaan lomakkeella nimeltä Käytä Shopify-asiantuntijaa.

Shopifyn Exchange-markkinapaikka

Exchange-markkinapaikka on helppo ja turvallinen tapa myydä tai ostaa yritys verkossa. Kun olet selannut ilmoituksia ja löytänyt jotakin itsellesi sopivaa, Exchange on molempien osapuolien apuna myynnin loppuun viemisessä. Voit hakea Exchange-palvelussa valmiita ja paljon liikennettä saavia verkko­kauppoja, puoli­automatisoituja suoratoimitus­yrityksiä tai esivalmisteltuja yrityksiä (Starter Store), joissa on kaikki valmiina myynnin aloittamiseen.