Översikt

Lär dig om Shopifys viktigaste funktioner, sätt att sälja, vår pålitlighet, prisplaner och var du kan hitta hjälp.

Nyckelfunktioner

Shopify ger dig en mängd olika verktyg som hjälper dig att skapa och driva ditt företag. Beroende på den prissättningsplan du väljer kan du hitta allt du behöver för att visa dina produkter online, för att bearbeta betalningar och för att göra ditt butiksarbete åt dig. Shopify erbjuder:

• Gratis- och betalteman från Shopifys temabutik för att få din butik att synas och se bra ut
  • Gratis- och betalappar från Shopify App Store för att utöka funktionaliteten i din butik
  • Shopifys egen betalningsleverantör accepterar kreditkortsbetalningar
  • Tillväxtmöjligheter med Shopifys försäljningskanaler och en Plus-plan för handlare som säljer stora volymer och som vill sänka transaktionsavgifterna från tredje part
  • En Shopify-blogg som har vägledningar och artiklar för att driva din butik och få kontakt med dina kunder
  • Partners över hela världen som kan hjälpa dig att skapa, designa och marknadsföra din butik
  • Ett hängivet supportteam som är tillgängligt dygnet runt för att besvara dina frågor oavsett vilken Shopify-plan din butik är på.

Säljkanaler

Med Shopify kan du sälja produkter på olika sätt med många försäljningskanaler. Även om du inte är begränsad till att välja bara ett sätt att sälja är det viktigt att du har en uppfattning om dina företagsbehov så att du kan välja en prissättningsplan som fungerar för dig.

Att sälja personligen med Shopify

Om du vill sälja dina produkter personligen kan du göra det genom att använda Shopify POS-appen. Du kan hantera försäljning i en butik och på mobila platser, såsom mässor, popup-butiker och marknader.

Läs mer i att börja sälja personligen.

Säljer med Shopifys online-butik

Om du vill sälja online kan du registrera dig för en Shopify webbshop. Du kommer kunna konfigurera alla dina produkter i Shopify-admin och sedan ha en snygg webbshop som alla dina kunder kan besöka.

Läs mer i att komma igång med Shopifes online-butik.

Säljer på Shopifys andra online-kanaler

Om du vill sälja på sociala medier kan du göra det med hjälp av tillgängliga online-försäljningskanaler.

Shopify upptid

Vi arbetar för att se till att ditt företag är tillgängligt när dina kunder vill handla. Vi har upprätthållit en drifttid på 99,99 % som plattform, beräknat baserat på alla större Shopify-tjänster, i alla geografiska områden, under de senaste 90 dagarna. Drifttid är ett sätt att mäta tillförlitligheten för ett operativsystem. Detta omfattar webbutiker, kassa, Shopify POS, Shop Pay, Shopify Payments och Shopify i sig själv. Våra beräkningar av drifttid omfattar inte stilleståndstider som tillskrivs:

• Driftavbrott från tredjepartstjänster
  • Fel som kommer från temaanpassning
  • Fel som uppstår från offentliga eller anpassade appar
  • Planerat driftstopp eller underhåll
  • Stora eller naturliga händelser utanför Shopifys kontroll

Prisplaner

Beroende på vilken typ av verksamhet du bedriver och hur du vill sälja dina produkter, kan dina behov variera. På grund av detta erbjuder Shopify flera abonnemangsplaner med olika månadsavgifter, transaktionsavgifter och butiksfunktioner.

Ta en titt på Shopifys prissättningsplaner.

Var ska du gå för att få hjälp

Shopify erbjuder många resurser som hjälper dig att lyckas, inklusive:

Anlita en Shopify partner

Du kan anlita en Shopify partner för att få professionell hjälp med att starta, designa och marknadsföra din butik. Du kan bläddra bland tjänster för att hitta den perfekta matchningen bland 800+ Shopify partner.