Översikt

Lär dig om Shopifys viktiga funktioner, sätt att sälja, prisplaner och var du kan hitta hjälp när du säljer.

Nyckelfunktioner

Shopify ger dig en mängd olika verktyg som hjälper dig att skapa och driva ditt företag. Beroende på den prisplan du väljer kan du hitta allt du behöver för att visa dina produkter online, för att bearbeta betalningar och för att göra ditt butiksarbete åt dig. Shopify erbjuder:

• Gratis- och betalteman från Shopify Theme Store för att få din butik att synas och se bra ut
  • Gratis- och betalappar från Shopify App Store för att utöka funktionaliteten i din butik
  • Shopifys egen betalningsleverantör accepterar kreditkortsbetalningar
  • Tillväxtmöjligheter med Shopifys försäljningskanaler och en koncernplan för Merchants som säljer stora volymer och som vill minska transaktionsavgifterna
  • En Shopify-blogg som har vägledningar och artiklar för att driva din butik och få kontakt med dina kunder
  • Experter över hela världen vilka kan hjälpa dig att skapa, designa och marknadsföra din butik
  • Ett dedikerat supportteam som är tillgängligt 24/7 för att besvara dina frågor oavsett vilken Shopify-plan du har.

Säljkanaler

Med Shopify kan du sälja produkter på olika sätt med många försäljningskanaler. Även om du inte är begränsad till att välja bara ett sätt att sälja, är det viktigt att du har en uppfattning om dina företagsbehov så att du kan välja en prisplan som fungerar för dig.

Att sälja personligen med Shopify

Om du vill sälja dina produkter personligen kan du göra det genom att använda Shopify POS-appen. Du kan hantera försäljning i en butik och på mobila platser, såsom mässor, popup-butiker och marknader.

Läs mer i att börja sälja personligen.

Säljer med Shopifys online-butik

Om du vill sälja online, kan du registrera dig för en Shopify online-butik. Du kommer kunna lägga upp alla dina produkter i Shopify admin och sedan ha en snygg online-butik för dina kunder att besöka.

Läs mer i att komma igång med Shopifes online-butik.

Säljer på Shopifys andra online-kanaler

Om du vill sälja på sociala medier kan du göra det med hjälp av tillgängliga online-försäljningskanaler.

Obs! Du är inte begränsad till butiken Shopify eller en annan online-försäljningskanal. Om du vill ha en Shopify online-butik och en (eller flera) av de andra online-kanalerna kan du göra det.

Prisplaner

Beroende på vilken typ av verksamhet du bedriver och hur du vill sälja dina produkter, kan dina behov variera. På grund av detta erbjuder Shopify flera abonnemangsplaner med olika månadsavgifter, transaktionsavgifter och butiksfunktioner.

Ta en titt på Shopifys prisplaner.

Var ska du gå för att få hjälp

Shopify erbjuder många resurser som hjälper dig att lyckas, inklusive:

Anlita en expert

Du kan leta bland tillgängliga experter, eller lägga upp ditt jobb för att hitta den perfekta matchningen bland +800 Shopify-experter. Att anlita en expert ger dig professionell hjälp med att starta, designa och marknadsföra din butik.

Du kan även skicka en jobbförfrågan om en Shopify Expertfrån Shopify-admin.