Domäner

En domän är den URL eller webbplatsadress som dina kunder uppger för att hitta din webbplats. Du hanterar dina domäninställningar för din webbutik på sidan Domäner via ditt Shopify-administratörskonto. Om du använder grossistkanalen hanterar du domäninställningarna för din grossistbutik på sidan Domäner i den kanalen.

Din huvuddomän är den domän som kunderna ser när de besöker din webbutik. Som standard är din huvuddomän din myshopify-domän, som ser ut som your-store-name.myshopify.com. Du använder din myshopify-domän för att logga in i din butik och identifiera ditt konto när du kontaktar Shopify-support.

Du kan inte ändra din myshopify-domän men du kan köpa en anpassad domän eller använda en anpassad domän som du redan äger.

Obs! När du loggar in på din Shopify-admin kommer du alltid att se din myshopify-domän i adressfältet när du är inloggad, oavsett om du har en anpassad domän eller inte.

I detta avsnitt