Hantera dina domäninställningar på Shopify

När du har lagt till en domän på Shopify hanterar du dina domäninställningar för din webbutik i din Shopify-administratör. Du kan välja vilken domän som ska visas för kunder när de bläddrar i din webbutik och omdirigera alla andra domäner till den här domänen.

Om du har en Shopify-hanterad domän kan du även göra följande i din Shopify-administratör:

• konfigurera automatisk förnyelse för din domän
  • lägga till subdomäner
  • redigera dina DNS-inställningar
  • redigerar din registratorsinformation

Du hanterar dina domäninställningar för din webbutik på sidan Domäner i din Shopify-administratör. Om du använder Grosshandelskanalen hanterar du domäninställningarna för din grosshandelsbutik i avsnittet Domäner i grosshandelskanalen.