Administrere domeneinnstillingene dine i Shopify

Når du har lagt til et domene i Shopify administrerer du domeneinnstillingene for nettbutikken fra Shopify-administrator. Du kan velge hvilket domene som vises for kundene når de blar gjennom nettbutikken, og omdirigere andre domener til dette domenet.

Hvis du har et Shopify-administrert domene, kan du også gjøre følgende fra Shopify-administrator:

• konfigurere automatisk fornyelse av domenet
  • legge til underdomener
  • redigere DNS-innstillingene
  • redigere registratorinformasjon

Du administrerer domeneinnstillingene for nettbutikken din fra Domener-siden i Shopify-administratoren din. Hvis du bruker Engroskanalen administrerer du domeneinnstillingene for engrosbutikken under Domener-seksjonen i Engroskanalen.