Fjerne domener

Hvis du ikke lenger ønsker å knytte et egendefinert domene fra en tredjepartsleverandør til Shopify-butikken kan du fjerne det fra Shopify-administrator, eller overføre det til en annen Shopify-butikk eller domeneleverandør. Du kan også fjerne underdomener.

Din .myshopify.com-URL-adresse kan ikke fjernes, endres eller overføres fordi .myshopify.com-URL-adressen brukes til å logge på butikken og identifisere kontoen din når du kontakter Shopify-brukerstøtte. Hvis du vil endre domenet kundene bruker for å besøke butikken, kan du legge til et egendefinert domene og angi det som primært domene.