Fjernelse af domæner

Hvis du ikke længere ønsker at knytte et tilpasset domæne fra en tredjepartsudbyder til din Shopify-butik, kan du fjerne domænet fra Shopify-administratoren eller overføre det til en anden Shopify-butik eller en anden domæneudbyder. Du kan også fjerne underdomæner.

Dit .myshopify.com-domænenavn kan ikke fjernes eller overføres, fordi du bruger dit oprindelige .myshopify.com-domænenavn til at logge ind på Shopify-administratoren og til at identificere din konto, når du kontakter Shopify Support.

Du kan ændre dit .myshopify.com-domænenavn én gang. Du skal dog stadig bruge dit oprindelige .myshopify.com-domænenavn til at logge ind på Shopify-administratoren og til at kontakte Shopify Support.

Hvis du vil fremhæve dit brand ved at ændre det domæne, som kunderne bruger til at besøge din butik, kan du tilføje et tilpasset domæne og angive det som dit primære domæne.Når du bruger et tilpasset domænenavn, vil dine kunder ikke se dit .myshopify.com-domænenavn.