Administration af dine domæneindstillinger i Shopify

Når du har føjet et domæne til Shopify, kan du administrere domæneindstillingerne for din webshop ved hjælp af Shopify-administratoren. Du kan vælge, hvilket domæne der vises for dine kunder, mens de kigger i din webshop, og omdirigere andre domæner til dette domæne.

Hvis du har et Shopify-administreret domæne, kan du også gøre følgende fra Shopify-administratoren:

• Du kan konfigurere automatisk fornyelse for dit domæne
  • tilføje underdomæner
  • Du kan redigere dine DNS-indstillinger
  • redigere dine registratoroplysninger

Du administrerer dine domæneindstillinger for din webshop på siden Domæner i din Shopify-administrator. Hvis du bruger Engrossalgskanalen, kan du administrere domæneindstillingerne for din engrosforretning i afsnittet Domæner på Engrossalgskanalen.