Administration af dit domæne i Shopify

Du administrerer alle dine domæneindstillinger på siden Domæner i din Shopify-administrator.

Angiv dit primære domæne

I Shopify er et primært domæne det domænenavn, som kunderne ser i adresselinjen, når de gennemser din webshop. Du kan bruge dit roddomæne eller et underdomæne som dit primære domæne, men du kan kun have ét primært domæne.

Du tildeler dit primære domæne fra siden Domæner i din Shopify-administrator.

Inden du angiver dit primære domæne, skal du sørge for, at du:

Bemærk: Inden du angiver dit primære domæne, skal du sørge for, at dine domæner har statussen OK. Det tager omkring 4 timer, før ændringer af et domæne træder helt i kraft.

Sådan angiver du dit primære domæne:

1. I afsnittet Primært domæne skal du klikke på Skift primært domæne:

Skift primært domæne

2. Vælg det domæne, du vil angive som dit primære domæne:

Vælg primært domæne

3. Klik på Gem.

Din butiksfacade vil nu vise dit valgte primære domæne til dine besøgende:

Butiksfacade med primært domæne

Fjern et tredjepartsdomæne

Hvis du ikke længere ønsker, at et tredjepartsdomæne er knyttet til din Shopify-butik, kan du fjerne det fra siden Domæner.

Sådan fjerner du dit tredjepartsdomæne:

1. I afsnittet Tredjepartsdomæner skal du finde det domæne, som du vil fjerne, og klikke på Fjern:

Klik på Fjern ud for domænet

2. Klik på Fjern for at bekræfte:

Klik på Fjern domæne for at bekræfte

Hvis du beslutter dig for at bruge dette domænenavn til din Shopify-butik igen, kan du tilføje det i din Shopify-administrator.

Hvis du planlægger at lukke din butik og flytte dit domæne til en ny platform, skal du være opmærksom på, at Shopifys HTTP Strict Transfer Security (HSTS) forbliver i kraft på dit domæne i 90 dage, når du lukker din butik, for at sikre sikkerheden af dine og dine kunders oplysninger.

Fjern et Shopify-administreret domæne

Hvis du ikke længere ønsker, at et Shopify-administreret domæne er knyttet til din Shopify-butik, skal du kontakte support for at få det fjernet. Når et Shopify-administreret domæne er blevet fjernet, kan du ikke administrere dets indstillinger ved hjælp af Shopify-administratoren.

Din .myshopify.com-URL er ikke inkluderet som et Shopify-administreret domæne. Disse URL'er kan ikke fjernes eller ændres.