Verkkotunnuksen hallinta Shopify-palvelussa

Voit hallita kaikkia verkkotunnusasetuksia Shopify adminin Verkkotunnukset-sivulla.

Määritä ensisijainen verkkotunnus

Shopify-palvelussa ensisijainen verkkotunnus on verkkotunnus, jonka asiakkaat näkevät osoiterivillä, kun he selaavat verkkokauppaa. Voit käyttää pääverkkotunnusta tai aliverkkotunnusta ensisijaisena verkkotunnuksenasi, mutta sinulla voi olla vain yksi ensisijainen verkkotunnus.

Ensisijainen verkkotunnuksesi eli .myshopify.com-URL-osoitteesi, näyttää oletusarvoisesti tältä: your-store-name.myshopify.com. Myshopify.com-URL-osoitteella voit kirjautua kauppaasi ja sen avulla tilisi tunnistetaan, kun otat yhteyttä tukeen.

Et voi muuttaa .myshopify.com-URL-osoitettasi, mutta voit ostaa mukautetun verkkotunnuksen Shopifyn kautta tai miltä tahansa kolmannen osapuolen verkkotunnusvälittäjältä, ja tehdä sen jälkeen kyseisestä verkkotunnuksestasi ensisijaisen verkkotunnuksesi.

Voit määrittää ensisijaisen verkkotunnuksen Shopify adminin Verkkotunnukset-sivulla.

Ennen kuin määrität ensisijaisen verkkotunnuksen, varmista, että

Ensisijaisen verkkotunnuksen määrittäminen:

1. Valitse Ensisijainen verkkotunnus -osassa Vaihda ensisijainen verkkotunnus:

Vaihda ensisijainen verkkotunnus

2. Valitse verkkotunnus, jonka haluat määrittää ensisijaiseksi verkkotunnukseksi:

Valitse ensisijainen verkkotunnus

3. Klikkaa Tallenna.

Kauppapaikka näyttää vierailijoille nyt valitsemasi ensisijaisen verkkotunnuksen:

Kauppapaikan ensisijainen verkkotunnus

Poista kolmannen osapuolen verkkotunnus

Jos et enää halua käyttää Shopify-kauppaan yhdistettyä kolmannen osapuolen verkkotunnusta, voit poistaa sen Verkkotunnukset-sivulta.

Voit poistaa kolmannen osapuolen verkkotunnuksen seuraavasti:

1. Etsi poistettava verkkotunnus Kolmannen osapuolen verkkotunnukset -osassa ja valitse Poista:

klikkaa poista verkkotunnuksen vieressä

2. Vahvista napauttamalla Poista:

Vahvista napauttamalla poista verkkotunnus

Jos haluat ottaa verkkotunnuksen uudelleen käyttöön Shopify-kaupassa, voit lisätä sen Shopify administa.

Jos aiot sulkea kauppasi ja siirtää verkkotunnuksesi uudelle alustalle, varmista, että Shopify-palvelun HTTP Strict Transfer Security (HSTS) -tietoturva pysyy voimassa verkkotunnuksessasi 90 päivän ajan sen jälkeen, kun olet sulkenut kauppasi, jotta voit varmistaa omien ja asiakkaiden tietojen turvallisuuden.

Poista Shopifyn hallinnoima verkkotunnus

Jos et enää halua käyttää Shopify-kauppaan yhdistettyä Shopifyn hallinnoimaa verkkotunnusta, sinun täytyy ottaa yhteyttä tukeen ja pyytää sen poistamista. Kun Shopifyn hallinnoima verkkotunnus on poistettu, et voi enää hallita sen asetuksia Shopify administa.

Oma URL-osoitteesi .myshopify.com ei ole Shopifyn hallinnoima verkkotunnus. Näitä URL-osoitteita ei voi poistaa tai muuttaa.