Shopifyn hallinnoiman verkkotunnuksen DNS-asetusten muokkaaminen

Jos sinulla on Shopifyn hallinnoima verkkotunnus, voit käyttää ja muokata DNS-asetuksia Verkkotunnukset-sivulta Shopify-ylläpitäjässä. Sinun on ehkä muokattava DNS-asetuksiasi, jos teet seuraavat tehtävät:

• kolmannen osapuolen sähköpostipalvelun määrittäminen verkkotunnuksellesi
  • verkkotunnuksen vahvistaminen kolmannen osapuolen palvelulla
  • aliverkkotunnuksen osoittaminen toiseen verkkosivuun

Voit käyttää ja muokata seuraavia DNS-tietueita:

• Tietue
  • CNAME-tietue
  • MX-tietue
  • TXT-tietue
  • AAAA-tietue
  • SRV-tietue

Kun ostat verkkotunnuksen Shopifyn kautta tai siirrät kolmannen osapuolen verkkotunnuksen Shopifyyn, verkkotunnuksen A-tietueeksi ja CNAME-tietueeksi asetetaan automaattisesti Shopifyn oletusarvoiset DNS-tietueet. Verkkotunnukseen voi liittää useita CNAME-tietueita, mutta jokaisella on oltava yksilöllinen nimi, kuten www tai shop. Jos haluat lisätä MX-, TXT-, SRV- tai AAAA-tietueita, sinun on muokattava verkkotunnuksen DNS-asetuksia.

DNS-asetusten muutosten tuleminen voimaan voi kestää jopa 24 tuntia.

DNS-tietueen lisääminen

1. Siirry Shopify-ylläpitäjästä kohtaan Asetukset > Verkkotunnukset.
  2. Klikkaa Hallinnoi sen verkkotunnuksen kohdalla, jonka haluat määrittää.
  3. Klikkaa DNS-asetukset.
  4. Klikkaa Lisää mukautettu tietueja valitse sitten tietuetyyppi, jonka haluat lisätä.
  5. Syötä tietueen tarvittavat tiedot ja klikkaa sitten Vahvista.

DNS-tietueen muokkaaminen

1. Siirry Shopify-ylläpitäjästä kohtaan Asetukset > Verkkotunnukset.
  2. Klikkaa Hallinnoi sen verkkotunnuksen kohdalla, jonka haluat määrittää.
  3. Klikkaa DNS-asetukset.
  4. Klikkaa muokattavan tietueen kohtaa Toiminnot > Muokkaa.
  5. Muokkaa tietueen tietoja ja klikkaa sitten Vahvista.

DNS-tietueen poistaminen

1. Siirry Shopify-ylläpitäjästä kohtaan Asetukset > Verkkotunnukset.
  2. Klikkaa Hallinnoi sen verkkotunnuksen kohdalla, jonka haluat määrittää.
  3. Klikkaa DNS-asetukset.
  4. Klikkaa Toiminnot > Poista sen tietueen kohdalla, jonka haluat poistaa.
  5. Klikkaa Poista.

Palauta verkkotunnuksen DNS-asetukset

Voit palauttaa DNS-asetukset Shopifyn oletusasetuksiin. Asetusten palauttaminen poistaa kaikki tietueet lukuun ottamatta A-tietuetta ja CNAME-tietuetta, jotka palautetaan osoittamaan Shopifyhin.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjästä kohtaan Asetukset > Verkkotunnukset.
  2. Klikkaa Hallinnoi sen verkkotunnuksen kohdalla, jonka haluat määrittää.
  3. Klikkaa DNS-asetukset.
  4. Valitse Lisäasetukset-osassa Palauta DNS-asetukset.
  5. Klikkaa Vahvista.

Valmiina aloittamaan myymisen Shopifyssa?