IPv6-tuki

IPv4:n päivitys IPv6:ksi etenee vähitellen internetissä. IPv6 tarjoaa suuremman osoiteavaruuden, yksinkertaisemman reitityksen sekä seuraavat edut:

• Saatat ehkä huomata joidenkin asiakkaiden tehokkuuden paranevan jonkin verran.
  • Verkkotunnuksesi joustavuus saattaa parantua.
    • Useimmat selaimet palaavat takaisin IPv4:n käyttöön, jos IPv6-verkkopolun käyttö ei onnistu.
    • Poistaa joidenkin, ehkä vain IPv6-verkossa olevien asiakkaiden osalta IPv6-IPv4-portaalivaatimuksen.

Ota verkkotunnuksesi IPv6 käyttöön

Shopifyn hallinnoimat verkkotunnukset

IPv6 otetaan automaattisesti käyttöön kaikille Shopifyn kautta ostetuille tai Shopifyhin siirretyille verkkotunnuksille.

Voit vahvistaa, että IPv6 on otettu käyttöön menemällä verkkotunnuksesi DNS-asetuksiin ja paikantamalla AAAA-tietueen.

Kolmannen osapuolen verkkotunnukset

Kun yhdistät verkkotunnuksesi, luo AAAA DNS -tietue. AAAA-tietue ottaa verkkotunnuksesi IPv6:n käyttöön. Kaikille aliverkkotunnuksille, jotka on määritetty osoitetta shops.myshopify.com kohti osoittavalla CNAME-tietueella, otetaan myös IPv6 käyttöön. Lisätietoja kolmannen osapuolen verkkotunnusten yhdistämisestä.

Poista verkkotunnuksesi IPv6 käytöstä

IPv6:n tarjoamien etujen vuoksi sen käytöstä poistaminen ei ole suositeltavaa. Seuraavassa on kuitenkin muutama syy, joiden vuoksi saatat haluta poistaa IPv6:n käytöstä:

• Käytät kolmannen osapuolen palvelua, joka ei tue IPv6-muotoisia asiakasosoitteita.
  • Sinulla on integrointi, joka ei tue IPv6-muotoisia asiakasosoitteita.

Voit poistaa verkkotunnuksesi IPv6:n käytöstä seuraavasti:

1. Poista pääverkkotunnuksesi AAAA DNS -tietue käytöstä.
  2. Päivitä CNAME-tietue osoitteesta shops.myshopify.com osoitteeksi shops-v4.myshopify.com kaikissa aliverkkotunnuksissa.