Kolmannen osapuolen verkkotunnuksen yhdistäminen Shopifyhin

Kun olet ostanut verkkotunnuksen kolmannen osapuolen verkkotunnuspalvelusta, kuten Google Domains-, GoDaddy- tai 1&1 IONOS ‑verkkotunnuspalvelusta, sinun on yhdistettävä verkkotunnuksesi Shopify-kauppaasi. Kun yhdistät verkkotunnuksesi, URL-osoite osoittaa Shopify-kauppaasi, jotta asiakkaat voivat vierailla verkkokaupassasi syöttäessään tämän URL-osoitteen verkkoselaimeensa.

Kun olet yhdistänyt verkkotunnuksesi Shopifyhin, voit edelleen hallinnoida verkkotunnuksesi asetuksia, maksaa verkkotunnuksestasi ja uusia sen kolmannen osapuolen verkkotunnuspalvelun kautta.

Huomioitavaa kolmannen osapuolen verkkotunnuksen käyttämisestä verkkokaupassasi

Tarkista seuraavat kohdat ennen kuin aloitat:

Oikean yhteysmenettelyn valitseminen kolmannen osapuolen verkkotunnusta varten

Se, miten kolmannen osapuolen verkkotunnus yhdistetään Shopifyhin, riippuu siitä, mistä verkkotunnuspalvelusta verkkotunnus on ostettu. Tutustu seuraaviin vaihtoehtoihin määrittääksesi, mitä prosessia sinun on noudatettava.

Tässä osiossa

Valmiina aloittamaan myymisen Shopifyssa?