Kolmannen osapuolen verkkotunnuksen yhdistäminen Shopifyhin

Kun olet ostanut verkkotunnuksen kolmannen osapuolen verkkotunnuspalvelusta, kuten Google Domains-, GoDaddy- tai 1&1 IONOS ‑verkkotunnuspalvelusta, sinun on yhdistettävä verkkotunnuksesi Shopify-kauppaasi. Kun yhdistät verkkotunnuksesi, URL-osoite osoittaa Shopify-kauppaasi, jotta asiakkaat voivat vierailla verkkokaupassasi syöttäessään tämän URL-osoitteen verkkoselaimeensa.

Kun olet yhdistänyt verkkotunnuksesi Shopifyhin, voit edelleen hallinnoida verkkotunnuksesi asetuksia, maksaa verkkotunnuksestasi ja uusia sen kolmannen osapuolen verkkotunnuspalvelun kautta.