Ansluta en tredjepartsdomän till Shopify

När du har köpt en domän från en leverantör av tredjepartsdomäner, som Google Domains, GoDaddy eller 1&1 IONOS, behöver du ansluta din domän till din Shopify-butik. När du ansluter din domän riktas din URL mot din Shopify-butik så att kunderna kan ange denna URL i sin webbläsare för att besöka din webbutik.

När du har anslutit din domän till Shopify använder du fortfarande din tredjeparts domänleverantör för att hantera dina domäninställningar, betala för din domän och förnya den.

Överväganden för användning av en tredjepartsdomän för din webbutik

Tänk på följande innan du börjar:

Välja rätt anslutningsprocess för din tredjepartsdomän

Hur du ansluter din tredjepartsdomän till Shopify beror på vilken domänleverantör du köpte din domän från. Se följande alternativ för att bestämma vilken process du behöver följa.