Att ta bort domäner

Om du inte längre vill associera en anpassad domän från en tredjeparts leverantör med din Shopify-butik kan du ta bort den från din Shopify-administratör eller överföra den till en annan Shopify-butik eller domänleverantör. Du kan även ta bort underdomäner.

Din .myshopify.com-URL kan inte tas bort eller ändras, eftersom du använder din .myshopify.com-URL för att logga in på din butik och identifiera ditt konto när du kontaktar Shopify-supporten. Om du vill ändra domänen som kunderna använder för att besöka din butik, kan du lägga till en anpassad domän och ställa in den som din huvuddomän.