Appar för din Shopify-butik

Du kan installera appar för att få hjälp att bygga upp ditt företag, integrera med externa tjänster och lägga till funktioner i din Shopify-admin. Du kan hitta appar i Shopify App Store.

De flesta apparna för Shopify-butiker har skapats av tredjepartsutvecklare, inte av Shopify. Om du behöver hjälp med en app eller en försäljningskanal som byggdes av en tredjepartsutvecklare så ska du kontakta utvecklaren direkt.

Du kan även använda anpassade appar för att lägga till funktioner i Shopify-admin, få tillgång till din butiks data direkt med Shopifys API:er eller utöka din webbshop till andra plattformar med anpassade webbshoppar.