Appar för din Shopify-butik

Du kan installera Shopify-appar för att hjälpa dig att bygga upp ditt företag, integrera med externa tjänster och lägga till funktioner i din Shopify-admin. Du kan hitta appar på Shopify App Store.

De flesta Shopify-appar är byggda av tredjepartsutvecklare, inte av Shopify. Om du behöver hjälp med en app eller en försäljningskanal som byggdes av en tredjepartsutvecklare, kontakta utvecklaren direkt.

Du kan även använda privata appar för att lägga till funktioner i Shopify-admin, få tillgång till din butiks data direkt med Shopifys API eller utöka din webbutik med andra plattformar med anpassade butiksfronter.

I detta avsnitt