Appar för din Shopify-butik

Du kan installera Shopify-appar för att hjälpa dig att bygga upp ditt företag, integrera med externa tjänster och lägga till funktioner i din Shopify-admin. Du kan hitta appar på Shopify App Store.

Du kan även använda privata appar för att lägga till funktioner i din Shopify-admin, få tillgång till din butiks data direkt med Shopifys API, eller utöka din online-butik med andra plattformar med anpassade butiksfronter.

I detta avsnitt