Point of Sale

Shopify POS är en point of sale-app som du kan använda för att sälja dina produkter personligen. Du kan använda Shopify POS för att sälja nästan var som helst, inklusive fysiska butiker, marknader och popup-butiker.

Shopify POS synkroniserar med Shopify för att följa dina order och ditt lager på alla dina kassasystem, online-butiken och andra aktiva försäljningskanaler. Du kan även visa och hantera din butiksbeställningar från appen.

Det helt nya POS-gränssnittet som visas på en surfplatta och mobil telefon

Att komma igång

Oavsett om du startar din första Shopify-butik, utökar din webbutik för att börja sälja personligen eller byter från Shopify POS Classic-appen, hjälper följande resurser dig att komma igång med Shopify POS:

Du kan börja med vår checklista om du just har börjat med Shopify som din e-handelsplattform. Checklistan vägleder dig genom de inledande stegen för att konfigurera din butik.

Om du redan har en Shopify-webbutik och du vill börja sälja personligen måste du konfigurera Shopify POS-appen, välja din maskinvara och konfigurera dina betalningsmetoder.

Se Avsnittet för att komma igång för en fullständig guide till hur du konfigurerar Shopify POS-appen, inklusive hur du väljer den prenumeration som bäst passar dina behov.

Maskinvara

Du kan ansluta Shopify med ett stort utbud av detaljhandelsmaskinvara som hjälper dig att bygga upp ditt företag, både personligen och på webben. Om du är en handlare med en butik i Kanada, USA, Storbritannien, på Irland eller i Australien kan du köpa maskinvara som stöds direkt från Shopify.

Se Maskinvaruavsnittet för att få reda på mer om den bästa maskinvaran för att tillgodose din butiks behov.

Hantera Shopify POS

När du har konfigurerat din butik och köpt din maskinvara är du redo att börja sälja med Shopify POS.

Om du vill veta mer om hur du hanterar detaljhandelsupplevelsen för din butik, se Avsnittet för personlig försäljning.