Sälja personligen med Shopify

Shopify POS-appen för iOS och Android är ett POS-försäljningssystem som du kan använda för att personligen sälja dina produkter.

Shopify POS-app på en iPad, iPhone och Android-enhet

Du kan använda de grundläggande funktionerna i Shopify POS för att sälja nästan var som helst, inklusive marknader, mässor och popup-butiker. Använd Shopify POS för att skapa en kundvagn för varje kund, anpassa kundvagnen på olika sätt och sedan kan du acceptera betalning med flera olika betalningsmetoder.

Shopify POS synkroniserar med Shopify för att följa dina order och ditt lager på alla dina kassasystem, online-butiken och andra aktiva försäljningskanaler. Du kan även visa och hantera din butiksbeställningar från appen.

För att skapa en komplett detaljhandelsbutiksupplevelse, kan du uppgradera till Shopify-planen eller högre för att få extra funktioner för Shopify POS. Med Shopify-planen eller högre kan du lägga till hårdvara i din detaljhandelskonfiguration och hantera din butik mer effektivt med funktioner som personal-PIN-koder och registrerbyten.