Persoonlijk verkopen met Shopify

De Shopify POS-app voor iOS en Android is een kassasysteem dat u kunt gebruiken om uw producten persoonlijk te verkopen.

Shopify POS-app op een iPad, iPhone en Android-apparaat

U kunt de basisfuncties van Shopify POS gebruiken om bijna overal te verkopen, inclusief op markten, beurzen en in pop-upwinkels. Gebruik Shopify POS om voor elke klant een winkelwagen te maken, de winkelwagen op verschillende manieren aan te passen en vervolgens betalingen te accepteren met verschillende betaalmethoden.

Shopify POS synchroniseert met Shopify om uw bestellingen en voorraad bij te houden in uw winkellocaties, online winkel en andere actieve verkoopkanalen. U kunt zelfs de bestellingen van uw winkel vanuit de app bekijken en beheren.

Om een volledige winkelervaring te creëren, kunt u upgraden naar het Shopify-abonnement of hoger om extra functies voor Shopify POS te krijgen. Met het Shopify-abonnement of hoger kunt u hardware aan uw winkelinrichting toevoegen en uw winkel effectiever beheren met functies zoals medewerkerspincodes en kassadiensten.

In deze sectie

* Aan de slag met Shopify POS * Overzicht persoonlijk verkopen * Shopify voor detailhandel * De Shopify POS-app instellen * Handleiding voor transacties * Betaalmethoden * Klantprofielen gebruiken in Shopify POS * Problemen oplossen met de Shopify POS-app * Veelgestelde vragen over Shopify POS * Hardware voor uw Shopify-winkel