Point of Sale

Shopify POS is een kassasysteem-app waarmee je je producten persoonlijk verkoopt. Je kunt Shopify POS gebruiken om overal te verkopen, inclusief in fysieke winkels, op markten en in pop-upwinkels.

Shopify POS synchroniseert met Shopify om je bestellingen en voorraad bij te houden in je winkellocaties, onlinewinkel en andere actieve verkoopkanalen. Je kunt zelfs de bestellingen van je winkel vanuit de app bekijken en beheren.

geheel vernieuwde POS-interface die wordt weergegeven op een tablet en mobiele telefoon

Aan de slag

Of je nu je eerste Shopify-winkel opzet, je onlinewinkel uitbreidt om persoonlijk te verkopen of overstapt van de Shopify POS Classic-app, de volgende bronnen kunnen je op weg helpen met Shopify POS:

Als je net begint met Shopify als jouw e-commerceplatform, kun je met onze checklist beginnen. De checklist begeleidt je bij de eerste stappen voor het opzetten van jouw winkel.

Als je al een online Shopify-winkel hebt en je wilt persoonlijk beginnen met verkopen, dan moet je de Shopify POS-app instellen, je hardware kiezen en je betaalmethoden instellen.

Raadpleeg de sectie Aan de slag voor een volledige handleiding voor het instellen van de Shopify POS-app, inclusief het kiezen van het abonnement dat het beste bij je past.

Hardware

Je kunt Shopify verbinden met verschillende verkoop-hardware om je bedrijf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als online. Je kunt ondersteunde hardware direct vanuit Shopify aankopen als je een merchant bent met een winkel in Canada, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, of Australië.

Raadpleeg het Hardware-gedeelteom meer te weten te komen over de beste hardware voor de behoeften van je winkel.

Shopify POS beheren

Nadat je je winkel hebt ingesteld en hardware hebt gekocht, ben je kaar om te gaan verkopen met Shopify POS.

Raadpleeg de sectie Persoonlijk verkopen voor meer informatie over het beheren van de winkelervaring van je winkel.