Point of Sale

Shopify POS is een verkooppunt-app die je kunt gebruiken om jouw producten persoonlijk te verkopen. Je kunt Shopify POS gebruiken om bijna overal te verkopen, inclusief fysieke winkels, markten en pop-upwinkels.

Shopify POS synchroniseert met Shopify om je bestellingen en voorraad bij te houden in je winkellocaties, onlinewinkel en andere actieve verkoopkanalen. Je kunt zelfs de bestellingen van je winkel vanuit de app bekijken en beheren.

geheel vernieuwde POS-interface die wordt weergegeven op een tablet en mobiele telefoon

Aan de slag

Of je nu je eerste Shopify-winkel opzet, je onlinewinkel uitbreidt om persoonlijk te verkopen of overstapt van de Shopify POS Classic-app, de volgende bronnen kunnen je op weg helpen met Shopify POS:

Als je net begint met Shopify als jouw e-commerceplatform, kun je met onze checklist beginnen. De checklist begeleidt je bij de eerste stappen voor het opzetten van jouw winkel.

Als je al een online Shopify-winkel hebt en je wilt persoonlijk beginnen met verkopen, dan moet je de Shopify POS-app instellen, je hardware kiezen en je betaalmethoden instellen.

Als je Shopify POS Classic nog steeds gebruikt om persoonlijk aan je klanten te verkopen, kun je overschakelen naar Shopify POS en je Shopify POS-instellingen synchroniseren om de app in te stellen.

Als je een Android-apparaat gebruikt om de POS-app uit te voeren of betalingen te accepteren met een geïntegreerde Moneris-kaartlezer, kun je verwijzen naar de sectie Aan de slag met POS Classic.

Raadpleeg de sectie Aan de slag voor een volledige handleiding voor het instellen van de Shopify POS-app, inclusief het kiezen van het abonnement dat het beste bij je past.

Hardware

Je kunt Shopify verbinden met een reeks winkelhardware waarmee je jouw bedrijf kunt opbouwen, zowel persoonlijk als online. Als je een merchant bent met een winkel in Canada, Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk of Ierland, dan kun je ondersteunde hardware rechtstreeks bij Shopify kopen.

Raadpleeg het Hardware-gedeelteom meer te weten te komen over de beste hardware voor de behoeften van je winkel.

Shopify POS beheren

Nadat je je winkel hebt ingesteld en hardware hebt gekocht, ben je kaar om te gaan verkopen met Shopify POS.

Raadpleeg de sectie Persoonlijk verkopen voor meer informatie over het beheren van de winkelervaring van je winkel.

Shopify POS Classic

Als je al een tijdje met Shopify verkoopt, een Android-apparaat gebruikt om de POS-app uit te voeren of betalingen accepteert met een geïntegreerde Moneris-kaartlezer, gebruikt je mogelijk nog steeds onze POS Classic-app.

Als je geïnteresseerd bent in het overschakelen naar Shopify POS om in persoon aan je klanten te verkopen, raadpleeg dan Overschakelen naar Shopify POS.

Voor meer informatie over het gebruik van POS Classic om persoonlijk te verkopen, raadpleeg de sectie POS Classic.

POS Classic-interface weergegeven op een tablet en mobiele telefoon