Persoonlijk verkopen met Shopify

De Shopify POS-app voor iOS en Android is een kassasysteem dat u kunt gebruiken om uw producten persoonlijk te verkopen.

Shopify POS-app op een iPad, iPhone en Android-apparaat

Je kunt de basisfuncties van Shopify POS gebruiken om bijna overal te verkopen, inclusief op markten, beurzen en in pop-upwinkels. Gebruik Shopify POS om voor elke klant een winkelwagen te maken, de winkelwagen op verschillende manieren aan te passen en vervolgens betalingen te accepteren met verschillende betaalmethoden.

Shopify POS synchroniseert met Shopify om uw bestellingen en voorraad bij te houden in uw winkellocaties, online winkel en andere actieve verkoopkanalen. Je kunt zelfs de bestellingen van uw winkel vanuit de app bekijken en beheren.

Om een volledige winkelervaring te creëren, kunt je upgraden naar het Shopify-abonnement of hoger om extra functies voor Shopify POS te krijgen. Met het Shopify-abonnement of hoger kunt je hardware aan je winkelinrichting toevoegen en je winkel effectiever beheren met functies zoals medewerkerspincodes en kassadiensten.