Aan de slag met Shopify Point of Sale

Voordat je begint met verkopen via de Shopify Point of Sale-app, maak je een account aan en kies je een Shopify-abonnement dat bij jouw bedrijf past. Wanneer je je winkel gaat opzetten, kun je de gewenste POS-hardware aanschaffen en verbinden en de POS-app instellen om betalingen te accepteren. Met elk Shopify-abonnement kun je alle basisfuncties van Shopify POS gebruiken zonder extra kosten te maken.

Gebruik Shopify POS Pro als je extra winkelfuncties nodig hebt.