Aanmelden voor een account op Shopify POS

Je kunt een Shopify-ID en een nieuwe winkel aanmaken in de Shopify POS-app. Je kunt ook een bestaande Shopify-ID verwijderen.

Een winkel aanmaken wanneer je geen Shopify-ID hebt

Als je geen bestaande Shopify-ID of winkel hebt, kun je een account en een winkel aanmaken in de Shopify POS-app.

Stappen:

1. Download de Point of Sale-app.
  2. Tik op de welkomstpagina op Aanmelden of op Inloggen > Aan de slag.
  3. Tik op het menu Ik bevind me in om je locatie te selecteren.
  4. Tik op Aanmelden met e-mail, voer je e-mailadres in en maak een wachtwoord aan.
  5. Optioneel: Als je je wil aanmelden via Google, Apple of Facebook, word je omgeleid om daar bij je account in te loggen. Wanneer je bent ingelogd, tik je op Accounts koppelen en koppel je je Google-, Apple- of Facebook-account aan Shopify. Voer je wachtwoord in om door te gaan naar Shopify POS.
  6. Nadat de winkel is geladen, wordt de pincodepagina weergegeven. Daar voor je een nieuwe pincode van vier tot zes cijfers in.

De introductieschermen van de POS-app worden geopend en je bent bij je winkel ingelogd in de POS-app.

Een winkel aanmaken wanneer je een Shopify-ID hebt

Als je al een Shopify-ID hebt, maar geen actieve winkels aan het account zijn gekoppeld, kun je inloggen en een winkel aanmaken in de Shopify POS-app.

Stappen:

1. Download de Point of Sale-app.
  2. Tik op Inloggen en voer je e-mailadres en wachtwoord in.
  3. Tik op Een nieuwe winkel aanmaken.
  4. Nadat de winkel is geladen, wordt de pincodepagina weergegeven. Daar voor je een nieuwe pincode van vier tot zes cijfers in.

De introductieschermen van de POS-app worden geopend en je bent bij je winkel ingelogd in de POS-app.

Een winkel verwijderen

Je kunt desgewenst je Shopify-ID in de Shopify POS-app verwijderen.

Sluit eerst je winkel en eventuele partneraccounts voordat je je Shopify-ID verwijdert. Neem contact op met Shopify-partnerondersteuning om je partneraccounts te sluiten.

Stappen

1. Log in bij de POS-app.
  2. Tik op ☰.
  3. Tik op Instellingen > Verwijderen.
  4. Tik op Doorgaan om de pagina voor het verwijderen van je ID te openen.
  5. Log in met je e-mailadres en wachtwoord.
  6. Selecteer Alle accounts zijn gesloten > Permanente verwijdering aanvragen.
  7. Volg de stappen om het e-mailadres te verifiëren voor het account dat je wil sluiten en voltooi de verificatiestappen in de portal voor aanvragen van betrokkenen.