Uw account

Shopify heeft twee soorten toestemmingsopties: winkeleigenaren en medewerkers.

De winkeleigenaar is de persoon wiens e-mailadres en contactgegevens oorspronkelijk werden gebruikt om zich te registreren voor Shopify. Alleen winkeleigenaars kunnen:

Als je je winkel wilt sluiten, raadpleeg je Je Shopify-winkel pauzeren of sluiten. Als je tijdens je gratis proefperiode je winkel wilt sluiten en je geen abonnement hebt gekozen, hoef je niets te doen. Je winkel wordt aan het eind van je proefperiode gepauzeerd en er worden geen kosten in rekening gebracht.

Zie Medewerkersvoor meer informatie over medewerkerstoestemmingen.

In deze sectie

* Aanmelden bij Shopify * Uw Shopify-account beheren * Facturering beheren * Accountbeveiliging * Uw winkel pauzeren of sluiten * Medewerkersmachtigingen * Exchange Marketplace * Shopify Capital * Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) * Shopify in meerdere talen

Klaar om te beginnen met verkopen met Shopify?

Probeer het gratis