Aanmelden bij Shopify

Je kunt je aanmelden bij Shopify op je bureaublad of door de Shopify-app voor iPhone of Android te gebruiken.

Meld je aan bij Shopify.

Als je tijdens het aanmelden een verkeerd wachtwoord invoert, word je bij je volgende aanmeldpoging gevraagd te verifiëren dat je geen robot bent. Je wordt ook gevraagd verificatiestappen te voltooien als je browser zich in privé- of incognitomodus bevindt of als je je browsegeschiedenis hebt gewist sinds je laatste aanmelding bij Shopify. Je moet bij elke verificatiestap wachten tot alle afbeeldingen zijn geladen voordat je op Verify (Verifiëren) klikt.

Zie Je wachtwoord opnieuw instellen voor informatie over het opnieuw instellen van je wachtwoord. Als je bent vergeten welk e-mailadres je gebruikt om je aan te melden bij Shopify, neem contact op met ondersteuning.

Aanmelden bij het Shopify-beheercentrum op je bureaublad

Stappen:

1. Ga naar de aanmeldingspagina van Shopify.

2. Voer het domein of aangepaste domein van je winkel in en klik op Volgende.

1. Voer je e-mailadres in en klik op Doorgaan.

2. Voer je wachtwoord in en klik op Aanmelden.

De Shopify-app installeren en je erbij aanmelden

Stappen:

1. Download de Shopify-app.
  2. Tik op de app als deze is geïnstalleerd om de app te openen.
  3. Als je al een Shopify-account hebt, tik op Aanmelden en voer je e-mailadres en wachtwoord voor je Shopify-winkel in. Als je een nieuw Shopify-account wilt maken, tik op Registreren.
  4. Als er meerdere Shopify-winkels aan een e-mailadres zijn gekoppeld, voer het domein eindigend op .myshopify.com in waarbij je je wilt aanmelden, en tikvervolgens op Aanmelden.
  1. Tik op Aanmelden.

Aanmelden bij meerdere accounts

Stappen:

1. Wanneer je bent aangemeld bij de Shopify-app, tik op Winkel.
  2. Tik bovenaan het scherm op de accountnaam.
  3. Tik op Log in to existing store (Aanmelden bij bestaande winkel).
  4. Voer het e-mailadres en wachtwoord in voor het account waarbij je je aanmeldt.
  5. Tik op Aanmelden.

Het account waarbij je je zojuist hebt aangemeld, is nu het actieve account. Als je de gegevens voor een ander account wilt bekijken, kun je van account wisselen.

Een ander account bekijken

Stappen:

1. Tik in de Shopify-app op Winkel.
  2. Tik bovenaan het scherm op de accountnaam.
  3. Tik op het account dat je wilt bekijken.

Afmelden bij een account

Stappen:

1. Tik in de Shopify-app op Winkel en vervolgens op Instellingen.
  2. Kies of je je alleen bij het actieve account of bij alle accounts wil afmelden.
  3. Tik op Afmelden.

De Shopify-app installeren en je erbij aanmelden

Stappen:

1. Download de Shopify-app.
  2. Tik op de app als deze is geïnstalleerd om de app te openen.
  3. Als je al een Shopify-account hebt, tik op Aanmelden en voer je e-mailadres en wachtwoord voor je Shopify-winkel in. Als je een nieuw Shopify-account wilt maken, tik op Registreren.
  4. Als er meerdere Shopify-winkels aan een e-mailadres zijn gekoppeld, voer het domein eindigend op .myshopify.com in waarbij je je wilt aanmelden, en tikvervolgens op Aanmelden.
  1. Tik op Aanmelden.

Aanmelden bij meerdere accounts

Stappen:

1. Wanneer je bent aangemeld bij de Shopify-app, tik op Winkel.
  2. Tik bovenaan het scherm op de accountnaam.
  3. Tik op AANMELDEN BIJ BESTAANDE WINKEL.
  4. Voer het e-mailadres en wachtwoord in voor het account waarbij je je aanmeldt.
  5. Tik op AANMELDEN.

Het account waarbij je je zojuist hebt aangemeld, is nu het actieve account. Als je de gegevens voor een ander account wilt bekijken waarbij je bent aangemeld, kun je van account wisselen.

Een ander account bekijken

Stappen:

1. Tik in de Shopify-app op Winkel.
  2. Tik bovenaan het scherm op de accountnaam.
  3. Tik op het account dat je wilt bekijken.

Afmelden bij een account

Stappen:

1. Tik in de Shopify-app op Winkel en vervolgens op Instellingen.
  2. Kies of je je alleen bij het actieve account of bij alle accounts wil afmelden.
  3. Tik op Afmelden.