Inloggen bij Shopify

Je kunt met je internetbrowser inloggen bij je Shopify-account op een desktopapparaat of inloggen met de Shopify-app op een tablet of een mobiel apparaat. De Shopify-app werkt met het besturingssysteem iOS, iPadOS en Android.

Maak je Shopify-account veiliger en voeg een extra beveiligingslaag toe: activeer tweestapsverificatie.

Inloggen bij je Shopify-account

Je kunt met je internetbrowser inloggen bij het Shopify-beheercentrum op een desktop, een tablet of een mobiel apparaat. Op tablet en mobiele apparaten kun je ook inloggen met de Shopify-app.

Opmerking: Als je eerder op hetzelfde apparaat hebt ingelogd bij je winkel, is je winkel misschien al te zien op de inlogpagina. Je kunt inloggen door je winkel te selecteren; dan wordt je niet gevraagd je e-mailadres in te voeren.

Als je op je tablet of mobiele apparaat bij het Shopify-beheercentrum wilt inloggen zonder de Shopify-app te gebruiken, kun je via je internetbrowser op dezelfde manier bij het Shopify-beheercentrum inloggen als op een desktopapparaat.

Stappen:

Inloggen bij meerdere Shopify-accounts

Je kunt op een tablet of mobiel apparaat inloggen bij meerdere accounts in de Shopify-app. Je kunt niet bij meerdere accounts inloggen op een desktopapparaat; hier kun je alleen tussen verschillende accounts heen en weer schakelen.

Nadat je bij een account bent ingelogd, wordt dit je actieve account en kun je tussen je accounts heen en weer schakelen

Stappen:

De inloggegevens van je Shopify-account herstellen

Als je je Shopify-accountwachtwoord bent vergeten, kun je je wachtwoord opnieuw instellen.

Als je niet meer weet welk e-mailadres aan je Shopify-account is gekoppeld, neem je contact op met Shopify Support.

Neem contact op met Shopify Support als je het e-mailadres wilt bijwerken dat is gekoppeld aan je Shopify-account om in te loggen.

Uitloggen uit een Shopify-account