Aanmelden bij Shopify

Je kunt je aanmelden bij Shopify op je bureaublad of door de Shopify-app voor iPhone of Android te gebruiken.

Meld je aan bij Shopify.

Als u tijdens het aanmelden een verkeerd wachtwoord invoert, wordt u bij uw volgende aanmeldpoging gevraagd te verifiëren dat u geen robot bent. Je wordt ook gevraagd verificatiestappen te voltooien als uw browser zich in privé- of incognitomodus bevindt of als u uw browsegeschiedenis hebt gewist sinds uw laatste aanmelding bij Shopify. Je moet bij elke verificatiestap wachten tot alle afbeeldingen zijn geladen voordat u op Verify (Verifiëren) klikt.

Zie Jew wachtwoord opnieuw instellen voor informatie over het opnieuw instellen van uw wachtwoord. Als u bent vergeten welk e-mailadres u gebruikt om u aan te melden bij Shopify, neemt u contact op met ondersteuning.

Aanmelden bij de Shopify-beheerder op je bureaublad

Stappen:

1. Ga naar de aanmeldingspagina van Shopify.

2. Voer het domein of aangepaste domein van uw winkel in en klik op Volgende.

1. Voer uw e-mailadres in en klik op Doorgaan.

2. Voer je wachtwoord in en klik op Aanmelden.

De Shopify-app installeren en u erbij aanmelden

Stappen:

1. Download de Shopify-app.
  2. Wanneer de app is geïnstalleerd, tikt u erop om deze te openen.
  3. Als u al een Shopify-account hebt, tikt u op Aanmelden en voert je je e-mailadres en wachtwoord voor uw Shopify-winkel in. Als u een nieuw Shopify-account wilt maken, tikt u op Registreren.
  4. Als er meerdere Shopify-winkels aan een e-mailadres zijn gekoppeld, voert u het domein eindigend op .myshopify.com in waarbij u zich wilt aanmelden, en tikt u vervolgens op Aanmelden.
  1. Tik op Aanmelden.

Aanmelden bij meerdere accounts

Stappen:

1. Wanneer je bent aangemeld bij de Shopify-app, tikt je op Winkel.
  2. Tik bovenaan het scherm op de accountnaam.
  3. Tik op Log in to existing store (Aanmelden bij bestaande winkel).
  4. Voer het e-mailadres en wachtwoord in voor het account waarbij je je aanmeldt.
  5. Tik op Aanmelden.

Het account waarbij u zich zojuist hebt aangemeld, is nu het actieve account. Als u de gegevens voor een ander account wilt bekijken, kunt u van account wisselen.

Een ander account bekijken

Stappen:

1. Tik in de Shopify-app op Winkel.
  2. Tik bovenaan het scherm op de accountnaam.
  3. Tik op het account dat u wilt bekijken.

Afmelden bij een account

Stappen:

1. Tik in de Shopify-app op Winkel en vervolgens op Instellingen.
  2. Kies of je je alleen bij het actieve account of bij alle accounts wil afmelden.
  3. Tik op Afmelden.

De Shopify-app installeren en u erbij aanmelden

Stappen:

1. Download de Shopify-app.
  2. Wanneer de app is geïnstalleerd, tikt u erop om deze te openen.
  3. Als u al een Shopify-account hebt, tikt u op Aanmelden en voert je je e-mailadres en wachtwoord voor uw Shopify-winkel in. Als u een nieuw Shopify-account wilt maken, tikt u op Registreren.
  4. Als er meerdere Shopify-winkels aan een e-mailadres zijn gekoppeld, voert u het domein eindigend op .myshopify.com in waarbij u zich wilt aanmelden, en tikt u vervolgens op Aanmelden.
  1. Tik op Aanmelden.

Aanmelden bij meerdere accounts

Stappen:

1. Wanneer je bent aangemeld bij de Shopify-app, tikt je op Winkel.
  2. Tik bovenaan het scherm op de accountnaam.
  3. Tik op AANMELDEN BIJ BESTAANDE WINKEL.
  4. Voer het e-mailadres en wachtwoord in voor het account waarbij je je aanmeldt.
  5. Tik op AANMELDEN.

Het account waarbij u zich zojuist hebt aangemeld, is nu het actieve account. Als u de gegevens voor een ander account wilt bekijken waarbij u bent aangemeld, kunt u van account wisselen.

Een ander account bekijken

Stappen:

1. Tik in de Shopify-app op Winkel.
  2. Tik bovenaan het scherm op de accountnaam.
  3. Tik op het account dat u wilt bekijken.

Afmelden bij een account

Stappen:

1. Tik in de Shopify-app op Winkel en vervolgens op Instellingen.
  2. Kies of je je alleen bij het actieve account of bij alle accounts wil afmelden.
  3. Tik op Afmelden.