Inloggen bij Shopify

Je kunt inloggen bij Shopify op je bureaublad of door de Shopify-app voor iPhone of Android te gebruiken.

Log in bij Shopify.

Als je tijdens het aanmelden een verkeerd wachtwoord invoert, wordt je bij je volgende aanmeldpoging gevraagd te verifiëren dat je geen robot bent. Je wordt ook gevraagd verificatiestappen te voltooien als je browser zich in privé- of incognitomodus bevindt of als je je browsegeschiedenis hebt gewist sinds je laatste aanmelding bij Shopify. Je moet bij elke verificatiestap wachten tot alle afbeeldingen zijn geladen voordat je op Verify (Verifiëren) klikt.

Zie Je wachtwoord opnieuw instellen voor meer informatie over het opnieuw instellen van je wachtwoord. Als je bent vergeten met welk e-mailadres je bij Shopify inlogt, neem dan contact op met Shopify-ondersteuning.

Inloggen bij het Shopify-beheercentrum op je bureaublad

Stappen:

1. Ga naar de inlogpagina van Shopify.

2. Voer het domein of aangepaste domein van je winkel in en klik op Volgende.

3. Voer je e-mailadres in en klik op Doorgaan.

4. Voer je wachtwoord in en klik op Inloggen.

De Shopify-app installeren en inloggen

Stappen:

1. Download de Shopify-app.
  2. Tik op de app als deze is geïnstalleerd om de app te openen.
  3. Als je al een Shopify-account hebt, tik je op Inloggen en voer je je e-mailadres en wachtwoord voor je Shopify-winkel in. Als je een nieuw Shopify-account wilt maken, tik je op Aanmelden.
  4. Als er meerdere Shopify-winkels aan een e-mailadres zijn gekoppeld, voer je het domein eindigend op .myshopify.com in waarbij je wilt inloggen, en tik je vervolgens op Inloggen.

5. Tik op Inloggen.

Inloggen bij meerdere accounts

Stappen:

1. Wanneer je bent ingelogd bij de Shopify-app, tik je op Winkel.
  2. Tik bovenaan het scherm op de accountnaam.
  3. Tik op Inloggen bij bestaande winkel.
  4. Voer het e-mailadres en wachtwoord in voor het account waarbij je je aanmeldt.
  5. Tik op Inloggen.

Het account waarbij je zojuist bent ingelogd, is nu het actieve account. Als je de gegevens voor een ander account wilt bekijken, kun je van account wisselen.

Een ander account bekijken

Stappen:

1. Tik in de Shopify-app op Winkel.
  2. Tik bovenaan het scherm op de accountnaam.
  3. Tik op het account dat je wilt bekijken.

Uitloggen bij een account

Stappen:

1. Tik in de Shopify-app op Winkel en vervolgens op Instellingen.
  2. Kies of je je alleen bij het actieve account of bij alle accounts wil uitloggen.
  3. Tik op Uitloggen.

De Shopify-app installeren en inloggen

Stappen:

1. Download de Shopify-app.
  2. Tik op de app als deze is geïnstalleerd om de app te openen.
  3. Als je al een Shopify-account hebt, tik je op Inloggen en voer je je e-mailadres en wachtwoord voor je Shopify-winkel in. Als je een nieuw Shopify-account wilt maken, tik je op Aanmelden.
  4. Als er meerdere Shopify-winkels aan een e-mailadres zijn gekoppeld, voer je het domein eindigend op .myshopify.com in waarbij je wilt inloggen, en tik je vervolgens op Inloggen.

5. Tik op Inloggen.

Inloggen bij meerdere accounts

Stappen:

1. Wanneer je bent ingelogd bij de Shopify-app, tik je op Winkel.
  2. Tik bovenaan het scherm op de accountnaam.
  3. Tik op INLOGGEN BIJ BESTAANDE WINKEL.
  4. Voer het e-mailadres en wachtwoord in voor het account waarbij je je aanmeldt.
  5. Tik op INLOGGEN.

Het account waarbij je zojuist bent ingelogd, is nu het actieve account. Als je de gegevens voor een ander account wilt bekijken waarbij je bent ingelogd, kun je van account wisselen.

Een ander account bekijken

Stappen:

1. Tik in de Shopify-app op Winkel.
  2. Tik bovenaan het scherm op de accountnaam.
  3. Tik op het account dat je wilt bekijken.

Uitloggen bij een account

Stappen:

1. Tik in de Shopify-app op Winkel en vervolgens op Instellingen.
  2. Kies of je je alleen bij het actieve account of bij alle accounts wil uitloggen.
  3. Tik op Uitloggen.