Sådan logger du ind på Shopify

Du kan logge ind på din Shopify-konto ved hjælp af din internetbrowser på en computer eller logge ind ved hjælp af Shopify-appen på en tablet eller en mobilenhed. Shopify-appen virker med iOS-, iPadOS- og Android-styresystem.

Overvej at tilføje et ekstra sikkerhedslag ved at aktivere totrinsgodkendelse for at gøre din Shopify-konto mere sikker.

Log ind på din Shopify-konto.

Du kan logge ind på din Shopify-administrator ved hjælp af din internetbrowser på en computer, en tablet eller en mobilenhed. På tablet- og mobilenheder kan du også logge ind ved hjælp af Shopify-appen.

Hvis du tidligere har logget ind på din butik fra samme enhed, kan din butik muligvis allerede fremgå på siden med login. Du kan logge på ved at vælge din butik, og du bliver ikke bedt om at indtaste din mailadresse.

Hvis du vil logge ind på din Shopify-administrator på din tablet eller mobilenhed uden at bruge Shopify-appen, kan du bruge din internetbrowser og logge ind på din Shopify-administrator på samme måde, som du logger ind på en computer.

Trin:

Log ind på flere Shopify-konti

Du kan logge ind på flere konti ved hjælp af en tablet eller en mobilenhed i Shopify-appen. Du kan ikke logge ind på flere konti på en computer. Du kan kun skifte mellem forskellige konti.

Når du har logget ind på en konto, bliver den din aktive konto, og du kan skifte mellem dine konti

Trin:

Gendan dine Shopify-loginoplysninger

Hvis du glemmer adgangskoden til din Shopify-konto, kan du nulstille din adgangskode.

Hvis du glemmer den mailadresse, der er knyttet til din Shopify-konto, skal du kontakte Shopify Support.

Hvis du vil opdatere den mailadresse, der er knyttet til din Shopify-konto, for at logge ind, skal du kontakte Shopify Support.

Log af en Shopify-konto

I dette afsnit