Sådan logger du ind på Shopify

Du kan logge ind på Shopify på din computer eller i Shopify-appen til iPhone eller Android.

Hvis du indtaster en forkert adgangskode under login, vil du blive bedt om at bekræfte, at du ikke er en robot under dit næste forsøg på login. Du vil også blive bedt om at fuldføre bekræftelsestrinnene, hvis din browser er i privat- eller incognito-tilstand, eller hvis du har ryddet din browserhistorik siden dit sidste login på Shopify. Du skal vente, indtil alle billederne er blevet indlæst i hvert bekræftelsestrin, inden du klikker på Bekræft.

Se Nulstilling af din adgangskode for flere oplysninger om at nulstille din adgangskode. Kontakt support, hvis du har glemt, hvilken e-mail du har brugt til at logge ind med.

Log ind på din Shopify-administrator på en computer

Trin:

1. Gå til din Shopify-loginside.

2. Angiv din butiks domæne eller dit tilpassede butiksdomæne, og klik på Næste.

Bemærk: Hvis du har glemt dit butiksnavn, skal du klikke på Glemt butik og angive din e-mailadresse. Du modtager en e-mail med en liste over alle de butikker, der er knyttet til denne e-mailadresse.

1. Angiv din e-mail, og klik på Fortsæt.

2. Angiv din adgangskode, og klik på Log ind.

Bemærk: Hvis du tidligere har logget ind på din butik fra samme enhed, kan din butik muligvis fremgå på siden med logon. I dette tilfælde kan du logge ind ved at vælge din butik, og du skal ikke angive din e-mailadresse igen.

Få mere at vide om

Installer og log ind på Shopify-appen

Trin:

1. Download Shopify-appen.
  2. Når appen er installeret, skal du trykke på den for at åbne den.
  3. Hvis du allerede har en Shopify-konto, skal du herefter trykke på Log ind og indtaste din e-mailadresse og adgangskode for din Shopify-butik. Hvis du vil oprette en ny Shopify-konto, skal du trykke på Tilmeld.
  4. Hvis du har flere Shopify-butikker, der er knyttet til en e-mailadresse, skal du angive det domæne, der ender på .myshopify.com, som du vil logge ind på. Tryk derefter på Log ind.

Bemærk: Hvis du har glemt adgangskoden til din Shopify-konto, kan du klikke på Log ind og Har du glemt adgangskoden? for at nulstille den.

1. Tryk på Log ind.

Log ind på flere konti

Trin:

1. Når du er logget ind på Shopify-appen, skal du trykke på Butik.
  2. Tryk på kontonavnet øverst på skærmen.
  3. Tryk på Log ind på en eksisterende butik.
  4. Indtast e-mailadressen og adgangskoden for den konto, som du logger ind på.
  5. Tryk på Log ind.

Kontoen, som du lige har logget på, er nu den aktive konto. Skift konto for at se oplysninger om en anden konto.

Se en anden konto

Trin:

1. Tryk på Butik i Shopify-appen.
  2. Tryk på kontonavnet øverst på skærmen.
  3. Tryk på den konto, som du vil se.

Log ud af en konto

Trin:

1. Fra Shopify-appen skal du trykke på Butik og derefter trykke på Indstillinger.
  2. Vælg om du kun vil logge ud af den aktive konto, eller om du vil logge ud af alle konti.
  3. Tryk på Log af.

Få mere at vide om

Installer og log ind på Shopify-appen

Trin:

1. Download Shopify-appen.
  2. Når appen er installeret, skal du trykke på den for at åbne den.
  3. Hvis du allerede har en Shopify-konto, skal du herefter trykke på Log ind og indtaste din e-mailadresse og adgangskode for din Shopify-butik. Hvis du vil oprette en ny Shopify-konto, skal du trykke på Tilmeld.
  4. Hvis du har flere Shopify-butikker, der er knyttet til en e-mailadresse, skal du angive det domæne, der ender på .myshopify.com, som du vil logge ind på. Tryk derefter på Log ind.

Bemærk: Hvis du har glemt adgangskoden til din Shopify-konto, kan du klikke på Log ind og Har du glemt adgangskoden? for at nulstille den.

1. Tryk på Log ind.

Log ind på flere konti

Trin:

1. Når du er logget ind på Shopify-appen, skal du trykke på Butik.
  2. Tryk på kontonavnet øverst på skærmen.
  3. Tryk på LOG IND PÅ EN EKSISTERENDE BUTIK.
  4. Indtast e-mailadressen og adgangskoden for den konto, som du logger ind på.
  5. Tryk på LOG IND.

Kontoen, som du lige har logget på, er nu den aktive konto. Skift konto for at se oplysninger om en anden konto, der er logget ind.

Se en anden konto

Trin:

1. Tryk på Butik i Shopify-appen.
  2. Tryk på kontonavnet øverst på skærmen.
  3. Tryk på den konto, som du vil se.

Log ud af en konto

Trin:

1. Fra Shopify-appen skal du trykke på Butik og derefter trykke på Indstillinger.
  2. Vælg om du kun vil logge ud af den aktive konto, eller om du vil logge ud af alle konti.
  3. Tryk på Log af.

Få mere at vide om