Sådan logger du ind på Shopify

Du kan få adgang til din Shopify-konto ved at indtaste https://www.shopify.com/login i din webbrowser på skrivebordet. Alternativt kan du logge ind via Shopify-app på din tablet eller mobile enhed. Shopify-appen er kompatibel med iOS-, iPadOS- og Android-styresystemer.

Overvej at tilføje et ekstra sikkerhedslag ved at aktivere totrinsgodkendelse for at gøre din Shopify-konto mere sikker.

Hvis du har problemer med at logge ind på din butik, kan du prøve fejlfinding først. Få mere at vide om fejlfinding af problemer med login.