Logga in till Shopify

Du kan logga in på Shopify på en dator, eller genom att använda Shopify-appen för iPhone eller Android.

Du kommer att behöva bekräfta att du inte är en robot om du uppger fel lösenord under inloggning. Du kommer även att bli ombedd att slutföra verifieringsstegen om din webbläsare är privat eller i inkognito, eller om du har rensat din webbhistorik efter din senaste inloggning till Shopify. Du kan inte Bekräfta förrän alla bilder har laddats i varje enskilt verifieringssteg.

Mer information om återställning av ditt lösenord. Kontakta Shopify-support om du har glömt den e-postadress du använder för att logga in på Shopify.

Logga in till din Shopify-administrator

1. Gå till din Shopify-inloggningssida.

2. Ange din butiksdomän eller din anpassade butiksdomän och klicka på Nästa.

3. Ange din e-postadress och klicka sedan på Fortsätt.

4. Ange ditt lösenord och klicka på Logga in.

Observera: Din butik kanske redan är listad på inloggningssidan om du har loggat in till din butik på samma enhet tidigare. I detta fall kan du logga in genom att välja din butik utan att behöva uppge din e-postadress igen.

Installera och logga in i Shopify-appen

1. Ladda ned Shopify-appen.
  2. Tryck på den nyinstallerade appen för att öppna den.
  3. Tryck på Logga in och ange din e-postadress och ditt lösenord till Shopify-butiken om du redan har ett Shopify-konto. Tryck på Bli medlem om du vill starta ett nytt Shopify-konto.
  4. Om du har flera Shopify-butiker anslutna till en e-postadress ska du ange domänen som slutar med .myshopify.com som du vill logga in till och sedan välja Logga in.

5. Tryck på Logga in.

Logga in på flera konton

1. Tryck på Butik när du är inloggad på Shopify-appen.
  2. Tryck på kontonamnet högst upp på skärmen.
  3. Tryck på Logga in till befintlig butik.
  4. Ange e-postadressen och lösenordet för det konto du loggar in på.
  5. Tryck på Logga in.

Kontot du just har loggat in på är nu det aktiva kontot. Du kan byta konton för att se information om ett annat konto.

Se ett annat konto

1. Tryck på Butik i Shopify-appen.
  2. Tryck på kontonamnet högst upp på skärmen.
  3. Tryck på det konto du vill redigera.

Logga ut från alla konton

1. Tryck på på Butik och sedan Inställningar i Shopify-appen.
  2. Välj om du vill logga ut från det aktiva kontot eller alla konton.
  3. Tryck på Logga ut.

Installera och logga in i Shopify-appen

1. Ladda ned Shopify-appen.
  2. Tryck på den nyinstallerade appen för att öppna den.
  3. Tryck på Logga in och ange din e-postadress och ditt lösenord till Shopify-butiken om du redan har ett Shopify-konto. Tryck på Bli medlem om du vill starta ett nytt Shopify-konto.
  4. Om du har flera Shopify-butiker anslutna till en e-postadress ska du ange domänen som slutar med .myshopify.com som du vill logga in till och sedan välja Logga in.

5. Tryck på Logga in.

Logga in på flera konton

1. Tryck på Butik när du är inloggad på Shopify-appen.
  2. Tryck på kontonamnet högst upp på skärmen.
  3. Tryck på LOGGA IN TILL BEFINTLIG BUTIK.
  4. Ange e-postadressen och lösenordet för det konto du loggar in på.
  5. Tryck på LOGGA IN.

Kontot du just har loggat in på är nu det aktiva kontot. Du kan byta konton för att se information om ett annat inloggat konto.

Se ett annat konto

1. Tryck på Butik i Shopify-appen.
  2. Tryck på kontonamnet högst upp på skärmen.
  3. Tryck på det konto du vill redigera.

Logga ut från alla konton

1. Tryck på på Butik och sedan Inställningar i Shopify-appen.
  2. Välj om du vill logga ut från det aktiva kontot eller alla konton.
  3. Tryck på Logga ut.