Logga in till Shopify

Du kan logga in på ditt Shopify-konto med din webbläsare på en dator eller logga in med Shopify-appen på en surfplatta eller en mobil enhet. Shopify-appen fungerar med iOS operativsystem, iPadOS och Android.

Överväg att lägga till ytterligare ett lager av säkerhet och aktivera tvåstegsautentisering för att göra ditt Shopify-konto säkrare.

Logga in till ditt Shopify-konto

Du kan logga in på din Shopify-admin med din webbläsare på en dator, en surfplatta eller en mobil enhet. På surfplatta och mobil enhet kan du även logga in med Shopify-appen.

Din butik kanske redan är listad på inloggningssidan om du har loggat in till din butik på samma enhet tidigare. Du kan logga in genom att välja din butik och du uppmanas inte att ange din e-postadress.

Om du vill logga in på din Shopify-admin på din stationära eller mobila enhet utan att använda Shopify-appen kan du använda din webbläsare och logga in på din Shopify-admin på samma sätt som du loggar in på en dator.

Steg:

Logga in till flera Shopify-konton

Du kan logga in på flera konton med en surfplatta eller mobil enhet i Shopify-appen. Du kan inte logga in på flera konton på en datorenhet, du kan bara växla mellan olika konton.

När du har loggat in på ett konto blir det ditt aktiva konto och du kan växla mellan dina konton

Steg:

Återställ dina inloggningsuppgifter för Shopify

Om du glömmer lösenordet för ditt Shopify-konto kan du återställa ditt lösenord.

Om du glömmer den e-postadress som är kopplad till ditt Shopify-konto ska du kontakta Shopify-supporten.

Kontakta Shopify-supporten om du behöver uppdatera den e-postadress som är kopplad till ditt Shopify-konto för att logga in.

Logga ut från ett Shopify-konto