Logga in till Shopify

Du kan logga in på ditt Shopify-konto genom att skriva in https://www.shopify.com/login i din webbläsare på datorn. Du kan också logga in från Shopify-appen på din surfplatta eller mobila enhet. Shopify-appen fungerar med iOS, iPadOS och Androids operativsystem.

Överväg att lägga till ytterligare ett lager av säkerhet och aktivera tvåstegsautentisering för att göra ditt Shopify-konto säkrare.

Om du har problem med att logga in på din butik kan du prova felsökning först. Läs mer om att felsöka inloggningsproblem.