Logga in till Shopify

Du kan logga in till Shopify från skrivbordet eller genom att använda Shopify-appen för iPhone eller Android.

Du kommer att behöva bekräfta att du inte är en robot om du uppger fel lösenord under inloggning. Du kommer även att bli ombedd att slutföra verifieringsstegen om din webbläsare är privat eller i inkognito, eller om du har rensat din webbhistorik efter din senaste inloggning till Shopify. Du kan inte Bekräfta förrän alla bilder har laddats i varje enskilt verifieringssteg.

Se Återställ ditt lösenord för information om hur du återställer ditt lösenord. Kontakta supporten om du glömmer den e-postadress du har angivit för inloggning till Shopify.

Logga in till din Shopify-administrator

Steg:

1. Gå till din Shopify-inloggningssida.

2. Ange din butiksdomän eller din anpassade butiksdomän och klicka på Nästa.

Observera: Tryck på Glömt butik och ange din e-postadress om du har glömt butikens namn. Du får ett e-postmeddelande med en lista över alla butiker som är kopplade till den e-postadressen.

1. Ange din e-postadress och klicka på Fortsätt.

2. Ange ditt lösenord och klicka på Logga in.

Observera: Din butik kanske redan är listad på inloggningssidan om du har loggat in till din butik på samma enhet tidigare. I detta fall kan du logga in genom att välja din butik utan att behöva uppge din e-postadress igen.

Läs om

Installera och logga in i Shopify-appen

Steg:

1. Ladda ned Shopify-appen.
  2. Tryck på den nyinstallerade appen för att öppna den.
  3. Tryck på Logga in och ange din e-postadress och ditt lösenord till Shopify-butiken om du redan har ett Shopify-konto. Tryck på Bli medlem om du vill starta ett nytt Shopify-konto.
  4. Om du har flera Shopify-butiker anslutna till en e-postadress ska du ange domänen som slutar med .myshopify.com som du vill logga in till och sedan välja Logga in.

Observera: Du kan trycka på Logga in och Glömt lösenord? om du har glömt lösenordet till ditt Shopify-konto för att återställa det.

1. Tryck på Logga in.

Logga in på flera konton

Steg:

1. Tryck på Butik när du är inloggad på Shopify-appen.
  2. Tryck på kontonamnet högst upp på skärmen.
  3. Tryck på Logga in till befintlig butik.
  4. Ange e-postadressen och lösenordet för det konto du loggar in på.
  5. Tryck på Logga in.

Kontot du just har loggat in på är nu det aktiva kontot. Du kan byta konton för att se information om ett annat konto.

Se ett annat konto

Steg:

1. Tryck på Butik i Shopify-appen.
  2. Tryck på kontonamnet högst upp på skärmen.
  3. Tryck på det konto du vill redigera.

Logga ut från alla konton

Steg:

1. Tryck på på Butik och sedan Inställningar i Shopify-appen.
  2. Välj om du vill logga ut från det aktiva kontot eller alla konton.
  3. Tryck på Logga ut

Läs om

Installera och logga in i Shopify-appen

Steg:

1. Ladda ned Shopify-appen.
  2. Tryck på den nyinstallerade appen för att öppna den.
  3. Tryck på Logga in och ange din e-postadress och ditt lösenord till Shopify-butiken om du redan har ett Shopify-konto. Tryck på Bli medlem om du vill starta ett nytt Shopify-konto.
  4. Om du har flera Shopify-butiker anslutna till en e-postadress ska du ange domänen som slutar med .myshopify.com som du vill logga in till och sedan välja Logga in.

Observera: Du kan trycka på Logga in och Glömt lösenord? om du har glömt lösenordet till ditt Shopify-konto för att återställa det.

1. Tryck på Logga in.

Logga in på flera konton

Steg:

1. Tryck på Butik när du är inloggad på Shopify-appen.
  2. Tryck på kontonamnet högst upp på skärmen.
  3. Tryck på LOGGA IN TILL BEFINTLIG BUTIK.
  4. Ange e-postadressen och lösenordet för det konto du loggar in på.
  5. Tryck på LOGGA IN.

Kontot du just har loggat in på är nu det aktiva kontot. Du kan byta konton för att se information om ett annat inloggat konto.

Se ett annat konto

Steg:

1. Tryck på Butik i Shopify-appen.
  2. Tryck på kontonamnet högst upp på skärmen.
  3. Tryck på det konto du vill redigera.

Logga ut från alla konton

Steg:

1. Tryck på på Butik och sedan Inställningar i Shopify-appen.
  2. Välj om du vill logga ut från det aktiva kontot eller alla konton.
  3. Tryck på Logga ut.

Läs om